Значить ситуація така, на роботу прийшло фото і попередження про паркування авто працівниками якоби в парковій зоні, страшуть штрафом 300грн. Перед офісом є невеличке місце викладене плиткою для паркування, але начальство там забороняє паркувати відповідно всі працівники паркуються на траві під деревами збоку. Питання, вони дісно можуть штрафанути за таке чи тільки лякають? ПС. Знаків нігде не має.
Запросто!!! я продав машину, а через пів-року прийшов штраф, що мол їздив по траві, тротуарам і т.д. Хоча це був не я. штраф - 340 грн. + банківські витрати. ( я не платив, а вислав постанову новому власнику, хоча можна було оскаржити).
хоча тут палка в двох кінцях - якщо нема ніде ближче парковки - то це вже необхідність і припис повинні робити твому начальству або дорожсервісу. Але це не в нашій країні. В нас в Луцьку в центрі обтикали знаками, то поки один в суд не подав що нема парковки і це є необхідність йому паркуватись - доти фоткали. Я біля базару іноді стаю під знак- підходить - говорю найдеш місце на парковці - я тобі ще й пиво поставлю, не носити мені товар за 2 км, де кінчається дія знаку. І він уходить....
так дыйсно вони штрафюють сам бачив на власні очі як вони то роблять роблять декілька фоток тобто роблять так щоб було видно де стоїш а не тільки самі колеса сфоткали і все,вони роблять привязку,тобто до вулеці чи до знака недавно робили таке на футболі Карпати-ФК Львів,приїхали екологи і все підрят фоткали,мірялинарахували більше 1000грн,але це безпосередньо адміністрації стадіону
Власне це екологи і постарались ми працюємо з ними в одному будинку тільки в них вхід з іньшої сторини:ireful: