Наболіло...

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Адріан, 1 чер 2009.

1. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Значить ситуація така, на роботу прийшло фото і попередження про паркування авто працівниками якоби в парковій зоні, страшуть штрафом 300грн. Перед офісом є невеличке місце викладене плиткою для паркування, але начальство там забороняє паркувати відповідно всі працівники паркуються на траві під деревами збоку. Питання, вони дісно можуть штрафанути за таке чи тільки лякають?
    ПС. Знаків нігде не має.

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    На газонах паркуватися заборонено. Так що кразе скосіть там травичку і покладіть плитку :)

3. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Там не только парковатся а вообше даже заезджать на газоны!!!!

4. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Тобто реально може приїхати ДАІ-вець зробити фотки і вислати їх по адресу власника авто?

5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    Запросто!!! я продав машину, а через пів-року прийшов штраф, що мол їздив по траві, тротуарам і т.д. Хоча це був не я. штраф - 340 грн. + банківські витрати. ( я не платив, а вислав постанову новому власнику, хоча можна було оскаржити).

6. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    хоча тут палка в двох кінцях - якщо нема ніде ближче парковки - то це вже необхідність і припис повинні робити твому начальству або дорожсервісу. Але це не в нашій країні. В нас в Луцьку в центрі обтикали знаками, то поки один в суд не подав що нема парковки і це є необхідність йому паркуватись - доти фоткали.

Я біля базару іноді стаю під знак- підходить - говорю найдеш місце на парковці - я тобі ще й пиво поставлю, не носити мені товар за 2 км, де кінчається дія знаку. І він уходить....

7. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    так дыйсно вони штрафюють сам бачив на власні очі як вони то роблять
    роблять декілька фоток тобто роблять так щоб було видно де стоїш а не тільки самі колеса сфоткали і все,вони роблять привязку,тобто до вулеці чи до знака
    недавно робили таке на футболі Карпати-ФК Львів,приїхали екологи і все підрят фоткали,мірялинарахували більше 1000грн,але це безпосередньо адміністрації стадіону

8. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Власне це екологи і постарались ми працюємо з ними в одному будинку тільки в них вхід з іньшої сторини:shout::ireful:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)