Хто підкаже де можна купити за нормальною ціною накладки на задні аркі, і на бік машини(але такі щоб кліренс не знизити) чорного кольору. Є фотка але не можу вситавити. Підкажіть як малюнок вставити, щось не получається.
Відповідь: Накладкі дивись як натискаєш відповісти то створюється вікно для тексту,а ще нище є функція "керування зображеннями" заходиш-знаходиш потрібну фото, (але розміри щоб були невеликі). і зберігаєш. от і все, один з варіантів, а так щоб відразу були відкриті фото то я й сам незнаю, може хтось проствітить.
Відповідь: Накладкі О, мене теж цікавлять такі накладки на пороги вроді би вони йшли тільки до GTI і то не на всі вживу бачив пару раз.........
Відповідь: Накладкі Знаайомий має такі накладки на GT і він також зтикався з проблемою заміни накладки порога:ціни шалені!
Відповідь: Накладкі Yra Golf3, будь уважніший, коли пишеш на форум. Не накладкі і аркі, а накладки і арки. Не знаєш української - пиши російською, але нормальною. Такі речі, особливо в назвах тем, псують імідж форуму і клубу, створють враження ніби тут тусуються малоосвічені "малалєткі" і "олбанскі падонкі". Це стосується усіх, за злісне нехтування елементарних норм правопису роздаватимемо штрафні бали.
Відповідь: Накладкі Постараюсь бути уважнішим, але це дійсно всіх стосується, ти чимусь звертаєш увагу саме мені(хоч дехто набагато гірше пише), я не обіжаюсь, і визнаю помилки. Не подумай що я прискіпливо ставлюсь але слово: пишеться створюють, а якщо ти мав на увазі майбутній час тоді потрібно писати створять. Ми всі помиляємось, але писати треба уважніше ти правий на 100%!!! а штрафні бали це зайве, тому що деколи пишеш в з таким захопленням, що помилки просто не помічаєш. P.s. Я УКРАЇНЕЦЬ і знаю Українську(хоч і допускаю деколи помилки).
Відповідь: Накладкі Ищу накладку на правую заднюю арку, можно и весь комплект если по-отдельности не продается + накладки на пороги оригинальные. Может кто продает или подскажет где можно найти ? Заранее благодарю !