Польський Гольф-клуб організовує подорож на батьківщину всіх ВАГів, тобто до Вольфсбурга у всесвітньо відомий музей VW. Є можливість забронювати місця з Польщі. За попередніми підрахунками поїздка буде недорогою, принаймні дешевших варіантів просто не може бути - на дорогу скидається коло 30 чоловік, колективні, тобто дешевші харчування, ночування та квитки у музей. Дата і місце поїздки будуть повідомлені згодом, наразі цікаво, чи хтось міг би поєднати бажання з наявністю візи та фінансовими можливостями.
Відповідь: Нас запрошено у Вольфсбург! Якщо мені відкриють візу, то я б поїхав. А на коли планується поїздка ? І яка орієнтовна вартість? На рахунок житла - можна спробувати пошукати десь там студентські табори або шось типа того - буде суттєво дешевше.
Відповідь: Нас запрошено у Вольфсбург! От якби польський Гольф-клуб ше запрошення нам зробив офіційне або якось інакше з візою посприяв...Цікава пропозиція поїхати в Вольфсбург, але нам це набагато дорожче і мєнінгітніше ніж полякам, які в ЄС. Для них це то саме шо нам в Білорусію поїхати чи в Росію. пи.си. Може зберемось і поїдемо клубом на ВАЗ в Росію, і поляків запросим? Під гаслом "Хай всі побачать як НЕ треба робити автомобілі".
Відповідь: Нас запрошено у Вольфсбург! шось я боюсь шо в росію з наклейкою на якій написано львів нас не пустять, знайдуть причину шоб не тривожити свій спокій.
Відповідь: Нас запрошено у Вольфсбург! На нашу заздрість полякам зїздити в Росію легше ніж нам у Крим А ще вони запрошують не так на ВАЗ як на ВАГ. Це музей, з якого мало хто виходить з закритим ротом і з нормальними, не круглими очима
Відповідь: Нас запрошено у Вольфсбург! пани стосовно інформації, строку і коштів виїзду, авжеж інформація буде подана як не випріває з мене те через колегу сціроццо колего Маркелл зі всією повагою до тебе, я бачу приятелеві, що є якийсь (я не знаю) комплекс, що ми чи я є з іншого краю і розмовляю мовою іншим, я не знаю насправді про що тобі йде, брон боже немає нічого до тебе, люди адже не можна думати такими категоріями ми Полакі ви таці а інші таці, селянинові ми є адже одну велика сім'ям з під знаку vв,свіат змінюється і об'єднує, бачиш я ще не так давно я не вірував що рубежів не буде, що я зможу собі їздити по європію коли я хочу і де я хочу і ніхто ніколи ніде мені проблеми не коїв, з я іншої національності я є чи іншим я розмовляю мовою, і ви цієї свободи без обмежень без сумніву тез ви почекаєте вже недовго з чого вам зі всього серця я бажаю, ми прямуємо наприкінці до того щоб сіє об'єднувати а не ділити, часи холодної війни і поділу еуропи безповротніє минули і облиште це за собою а дивіться в прзисзлосс. Пропозиція яка була написана за посередництва колеги сціроццо є у принципі моїм обов'язком (так я вважаю) з поінформованістю вас як колег з форуму, що подружився, бо як я написав, забудьте з розбратами і живіть тим що буде Якщо когось я образив та своя висловлюванням найміцніше я прошу вибачення, і я будь ласка про вибачення моїх помилок в правописів
Відповідь: Нас запрошено у Вольфсбург! Та жодних комплексів і упереджень немає, ти неправильно зрозумів мій допис. Я добре відношусь до поляків і представників інших європейських країн, і не розділяю людей за критерієм, хто якою мовою розмовляє чи з якого краю. Мій допис означав тільки одне: нам проблематично їхати в Вольфсбург через те, що зараз складно зробити візу, і було б набагато легше при наявності офіційного запрошення від польського вв-клубу про спільну акцію. от цього взагалі не зрозумів
Відповідь: Нас запрошено у Вольфсбург! jaszczur, прошу перестти користуватися перекладачем, він перекладає не на українську а на марсіанську. Польську тут розуміють більшість людей, а якщо продовжуватимеш, то зрозуміє ще і меншість. Мабуть малося на увазі "... не можна думати, що ми поляки і ми інші від вас, чуваки, ми є однією великою сім'єю VW і світ змінюється і об'єднює." А те, що ми "таці" і "селяни" очевидно придумав перекладач