Всім привіт! Люди поможіть! В мене пропали холості обороти! Майстер каже шо тре поміняти регулятор холостого ходу. Ніде не можу найти тої штуки, вже всі шроти обїздив. В мене по документах ніби 1,6 а по-суті ніби 1,8 повний інжектор! підкажіть шо робити!
Відповідь: Не має холостих оборотів до Markell в приват. Може що й підкаже. А нові в магазинах не питав? Може краще новий поставиш?
Відповідь: Не має холостих оборотів Якшо в тебе дійсно повний інжектор, то або механічний Джетронік або електронний Дігіфант. Для того, шоб я тобі точніше сказав в чому може бути проблема, потрібно уточнити який саме, для цього мені потрібні або букви мотора, або фото підкапотного простору. Якщо мотор PB-то дігіфант, якшо GX, JH, EW, PL, KR (останні два 16в, і це важко не помітити)-тоді Джетронік. Як правило в проблемах з ХХ в інжектоних моторах винна неправильна суміш, або підсоси повітря, невраховані розходоміром, брудна ДЗ чи глюки ДТОР, а зовсім не регулятор ХХ. Попробуй уточнити який саме в тебе інжектор і після чого почались проблеми з ХХ, шоб не викидати лишні гроші і не їздити по майстрах. На мех. вприску регулятор ХХ майже ніколи не ламається, і проблеми з ХХ там як правило через підсоси повітря, неправильне положення НД або неправильний управляючий тиск. До речі, який саме майстер тобі сказав, шо то справа в регуляторі ХХ? хіба що під замовлення, коштує як чугунний міст. До мех. вприску знаю де пробити регулятор.