Непродані девайси

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем Volodumur, 17 бер 2009.

1. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Продається літня гума Мішелін 185\65 14-ки є дві штуки.Стан задовільний.[​IMG][​IMG]Ціна за пару 200 гривень+ подарую передні підкрильники на Гольф-2 ,Джетту-2[​IMG]Заберіть кому треба бо не маю де тримати!!!!!!!!

2. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Володя, це я покупець твоїх дисків. Літня резина вже є, так шо можна було б якось купити підкрильники без резини як постійному клієнту?! :)

3. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Напиши точну марку резини і поміряй висоту протектора. А ще вкажи порізи, гулі і т.д. На скільки її ще вистачить?

4. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Я б підкрилькики взяв , хочу спробувати собі переробити )

5. Volodumur

Volodumur Місцевий

Приїзджайта на з"їзд,я захоплю підкрильники з собою,хто буде,тому і подарую.А на рахунок гуми,протектор невеличкий1-2мм,є декільеа порізів,марку пізніше подивлюсь і напишу.Гуль немає.

6. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Давно хотів потрапити на зїзд, а тепер ше й матеріальний стимул є :).
    Думаю що приїду в пятницю.

7. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Якщо 1-2 мм, то можеш далі не дивитись. Подаруй комусь разом з підкрильниками.

з.і. Можу подарувати такої резини 4 шт. лиш поїдьте і розбортуйте мені її з дисків. :wacko1:

8. Volodumur

Volodumur Місцевий

Не хочеш,не купуй,зараз такий час шо не кожна людини може собі дозволити собі купити нову гуму,а їздити то треба....

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)