Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR (в хорошие руки и понимающую голову). 1986 г.в., 3-х дверка Мотор 1,8 16V, KR, 139 л.с., коробка 2Y, цвет: синий металик (морская волна) Тормоза все дисковые Диски R-14 стальные+ зимняя резина Nikian Кожаный салон Recaro VW Sport., черный потолок Гидроусилитель. Магнитола Sony. Приборка до 260 км/час. Оригинальный выхлоп ГТИ Компьютер МФА Расход трасса 6,7л/100 км, город в среднем 9л/100км Легкая тонировка Все в стоке, никакого колхоза нет! По ходовой, двигателю и инжектору вопросов нет «Сел-поехал!» - готов заехать на любое СТО Чтобы сделал: необходимо частично подварить кузов (жучёк на задней левой арке) и под пассажирским сиденьем -купить трос ручника и поставить (если очень хочется) - сменить тонировку, затерлась маленько причина продажи: покупка нового авто машина в Виннице, оформлена на мне (могу продать по доверенности), буду 30,31 в Ивано-Франковске – можна будет посмотреть и проехаться! Цена: 4500 у.е. (без торга и при пригоне мне новой машины). Перекупы дают эту цену, но на данный момент мне не горит, и хочется чтобы машина попала в хорошие руки Моб 067 6344162 Сергей Могу выслать фото : мое мыло S.Murga@color.vin.ua
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Зачьот! Живий каер! Ану-ну, хто купить? Де рейсери? Мля, потримай ше півроку - я візьму в додачу до корка собі!
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Хлопаки, беріть хтось . По моєму то буде самий моцний гольф в нашому місті...
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR То буде другий як мінімум. Першого я бачив на автосервісі на городоцькій - тоже каера. Однозначно треба брати. Видно шо мужик не лукавить - як всьо є так і написав.
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR фото в студію!!!!!! Я знаю нащо травел свого продає)))
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Мають друзі пригнати В5 1,8Т післярестрайлінговий (під доки) з Бундесу + вже потрібен Т4 (для роботи) фотки невмію вікладати, можу скинути комусь на мило, а він нехай викладе! Скинув всім хто просив! маю часу до 2-х тижнів
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR В5, це, звичайно, комфортніше, але він так як гольфик не поїде. Але як вирішив, то вирішив - успіхів у продажі та покупці! P.S. Люди, купіть гольфика, не пожалієте. Вказана ціна - це середня ціна на нього в Німеччині.
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Ну та викладіть вже нарешті хтось ті фоти на сайт.
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR вже 10 чоловікам вислав! У ЛЬВОВІ що нема гольфів?
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Є, але ми хочем ше!!! Мені вишли, тут один чєл зацікавився. vtopol@mail.ru
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR І шо всі десять чоловік, яким вислані фото тоже не вміють викладати їх на сайті? :smile: У ЛЬВОВІ(пишеться з великої!!!) гольфів багато, але ти так гарно описав свій, що хочеться подивитись.
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Слово не горобець :-D ВСІ!!! Викладіть фотки!!! PS: позичте хтось $4500 на 3 місяці :smile:
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR ну ціну я назвав, далі в порядку аукціону (якщо я продешевив ) до Вінниці 350 км. на зворотню дорогу дам адресу в Тернополі де можна купити масло моторне ARAL, бо в Вінниці воно дороге, а там по 38 грн/л може в Львові дешевше?
Відповідь: Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR Ось такі козаки у Львові! Ніхто не хоче фото викласти, шпигуни якісь!!!! Вишліть мені фото! o.cherniha@gmail.com