Неспішно підшукую Golf 3, розгляну всі пропозиції а також пропоную продаж або обмін http://auto.ria.ua/auto_vaz_1130298.html тел.380979040354 Олександр
Пошуки тривають але трошки іншого плану. Починаю підшукувати Golf 2, Бажано Special, GTI і тому подібні. тел. 380979040354
якщо реально хочеш ГТІ то купляй в києві бо наші калхозніки такі вже ушатані ті ГТІшки продають шо сльози на очі навертаються... шукай по авторіа..
Пошук на авторіа видає Найдено - 10 авто і це на всі області по Україні. Щось трудновато в нас з ГТІшками.
ти не так шукаєш.. треба шукати всі гольфи а по власних знаннях виділяти з них ГТІ мотор на 112 129 139 коників то GTI дискові тормоза заді спортивний салон.. то тобі так шо саме більше кидається в очі..
А в кієві всі нульові їздять! Так ідіальні, що аж блистить навколо це до того, що людина замало платить? так є ризик натрапити на калхозніків. P.S. Це для себе?
Так для себе. Я зараз Рівненській області в колеги, недалеко Білорусія так от звідтам навезли Гольфів на Білоруських номерах і тут вони по 300-500 $ в бомбовому стані. Так от я хочу взяти одного білоруса в суперовому стані і найти в нас щось таке більш-менш пристойне за невелику сумму та тут собі потихенько зробити з них машину і залишити собі, тим більше що тут на ремонтні роботи такі як покраска і тому подібне далеко не такі ціни як в нас. Головне в нас знайти нормальний безпроблемний кузов за мінімальну ціну а решта то дрібниці , руки маю , можливість також
Prizrak Знайомий продає свого Г3 97р.в., 1.4, АБС, 4 аербеги, в гарн. ст. 7500$ торг Більше інфи і фото дивись тут: http://www.avtobazar.lviv.ua/advertise/show_9973/
Є Г3 по документах двигун 1,4 а стоїть 1,8 без відома ДАЇ. Які наслідки чекають мене при купівлі даного авта???
Будеш шукати хто б тобі зробив переоформлення і до того моменту їздити і "очкувати" щоб кобра не зупинила десь часом, або щоб через кордон випустили і впустили без проблем і тд. Зазвичай цього ніхто не помічає, але... звичайно все можна порішати в разі чого... але чи воно того варто!?
найбільше пугають 2 речі: - розхід - транспортний збір Обсуждаєм тут + ще по форуму гуляла ссилка на вікіпедію де усе це розписано