Невмію паркуватись задом :(

Тема у розділі 'Спорт та майстерність', створена користувачем neolviv, 30 лип 2008.

1. neolviv

neolviv Початківець

Lanos 1,5
    Тобто, їхати задом я вмію. Але на стоянці, потрібно заїзджати задом. І я раз 10 даю то взад то вперед, щоб заїхати. Просто заїхати задом між двома машинами я можу, а от коли на стоянці я стою боком до цих машин і мені треба сильно вивертати руль, щоб нормально заїхати - то вже важко. Треба і передню машину не зачепити, і ті дві між якими мені потрібно стати. Вже теоретично траєкторію руху на папері розмальовував, щоб вираховувати, коли найоптимальніше треба вивертати руль, щоб нормально заїзджати, але на практиці не все так просто. Як бути?

2. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Відповідь: Невмію паркуватись задом :sad:

Единственый вариант,просто выбрать свободное время и просто потренироваться несколько часов!!!!Вот и всё!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

• Подобається Подобається x 1
  3. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Гм-м... НУ мабуть таки навчитись відчувати габарити свого автомобіля. Вміти правильно сидіти при їзді назад (повір це багато означає), а також налаштуй правильно дзеркала!!!. Не знаю як у ланоса, в Бори є три режими в яких можна запам"ятати положення дзеркал. Ну допустимо 1,2 водії, 3 для заднього ходу.

Бажаю удачі. Здається все просто, головне практика. І трішки знання теорії ;)

• Подобається Подобається x 1
  4. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411

А ты когда здаёш на зад,ты ориентируешся по зеркалам или поворачиваеш голову на зад?????8-0

5. neolviv

neolviv Початківець

Lanos 1,5

І так і так, але в основному по-дзеркалах

6. S_Fighter

S_Fighter Початківець

VW Passat B5 1.8 20V

Мій колєга дружину вчив паркуватися так - виїхав за місто і понабирав півторалітрових пляшок з водою. На асфальтованому майданчику порозставляли ті пляшки і пару годин жінка "штудірен"... Каже що метод досить ефективний.

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

це варіант для парковки чисто по бокових дзеркалах, причому опущених вниз, бо пляшки стоять на землі низько

8. S_Fighter

S_Fighter Початківець

VW Passat B5 1.8 20V

Ями, бордюри, цегли на дорозі стоять на землі ще нижче :mrgreen:

9. neolviv

neolviv Початківець

Lanos 1,5

може собі парктронік купити, з ним лекше буде паркуватись...

10. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

гм-м.. а у кого з наших є парктронік? відгукніться

11. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411

Можеш конечно и купить !!!!Только ты узнай сколько он сам стоить и сколько стоит его установить,и подумай!!!!!
    Мне кажеться что легче и дешевли НАУЧИТСЯ!!!!!

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

:haha:)))))) прікольно сказанув! Пять!

• Подобається Подобається x 2
  13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Найлегше вчитися без дзеркал, крутячи голову. А потім, коли вже в підсвідомості включається буква R можна і по дзеркалах. Вчив так жінку, тепер вона спец в тому :)

14. ярик

ярик Місцевий

jetta c

Я жінку вчив по картонних ящиках,а парктронік допомагає тільки визначити відстань до перешкоди,штука потрібна,але якщо брати - то на 4 датчики.

15. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408

моя б задом непаркувалась а шукала б місце де можна передом заїати та припаркуватись.

16. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411

А лично писудствовал при єтом маневре????????:?:
    Я думаю что для девушек может быть и да,это самый оптимальный вариант научиться ,но не мужчин!!!!!8-0

17. S_Fighter

S_Fighter Початківець

VW Passat B5 1.8 20V

Якщо вчитися паркуватися на стоянці з Лєксусами і сьомими бехами, то дешевше купити парктронік:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

18. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411

Да,но если с бехами и т.п. зато это будет ЕФЕКТИВНЕЙ!!!:evil::mrgreen:Быстрей научишся!!!:-D:-D:-D

19. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

ну да, или невроз получит...

20. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411

:mrgreen::lol::mrgreen: Одно из двух!!! Но быстрей все невроз или с ума сойдет!!!:twisted::mrgreen:
    Да и после этого всего плюнет и скажет"Да пошло все на..." и ездить больше не будет!!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)