Незамерзайка

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем MARTINI, 20 жов 2010.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Яку і де купуєте?

Я минулого року вперше спробував. Взяв якусь концентровану здається літрову, розбавив з 3 літрами води. Воно так смерділо спиртякою, що мені не охота було зайвий раз пшикати тим на скло.

Може люди вже мають якісь перевірені варіанти, шоб не дуже штиняло і реально не замерзало.

2. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Дві зими поспіль користуюся "Красный пингвин"(ХАДОвський), концентрат, незамерзає до -32, після використання в салоні приємний аромат апельсину. Продаеться в 1л та в 3л ємкостях. Правда при використанні розведеного, при умові що скло холодне, краще розігріти авто(скло) бо після пшикання мороз такі картини малює на склі що нічого не видно, після прогріву все гуд(шітки залишали тоненький слой води на склі який моментально замерзав на холодному склі) але якщо чистий концентрат то щітки витирали насухо, обледеніле скло розтає за 30 сек і можна їхати.
    Я не рекламую а ділюсь своїм опитом.

Останнє редагування: 20 жов 2010
  3. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Також +1 за Красний Пінгвін користуюсь і літнім і зимовим. Зимовим задоволений, однозначно би рекомендував, також не рекламую)))), а ділюсь досвідом користування.))))))

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Скільки коштує і де берете

5. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Практично всі "незамерзайки" нормальні, тільки не потрібно купувати самі дешеві :D! Краще вибрати щось з середньої цінової ланки і не розбавляти так як на написано в інструкції, так як інфа, яка приведена там є "чисто" рекламним трюком...якщо написано 1:3 - сміло розбавляйте 1:2 і будте мати щастя! На рахунок "пінгвіна" скажу чисто від себе - він мені не підходить!!! В моїй автівці є підігрів форсунок омивачів і минулої зими (після двохмісячного користування обговорюваним засобом) змушений був чистити оприскувачі від білого нальоту (як у чайнику)... Після того юзаю Шел або Лікві Моллі...дорого, але, в кінцевому результаті, виходить дешевше...:yes:

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    В мене пінгвін, на якому написано до -30 замерз при -18. Тобто не зробився льодом а такою собі жижею, яка залишала розводи на склі. Не змішував, заливав як є.

Як на мене - найкраща незамерзайка - це та, що продається в країнах ЄС. У них там стандарт безпеки, під який попадають всі виробники, в будь-яку температуру пшикнеш і скло як новеньке. Причому переважно досить одного разу. Блін, коли ми вже там будемо!?

7. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    Пінгвін вже 2 рік запах не відчувається тай ціна минулого року була приваблива

8. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Нам туди не дуже й потрібно... А от зробити котроль якості на кшталт їхньому аж ніяк не завадить (і відповідальність за порушення правил та норм виробництва того чи іншого продукту)!!! :yes: "Там" теж складно жити і, не потрібно забувати, ми ніколи не зможемо стати повноцінними і рівноправними членами ЄС...:nea:

9. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Два містермускула + вода + харчовий спирт (не бийте ногами) :gamer:
    Миє супер, єдине що дайці носом крутять :D

10. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    А яка собівартість і "вихід" цього коктелю Молотова? :D

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Боюся, що анріл без ЄС. Поляки самі ніколи б не змогли, ми тим паче.
    А чому містермускул а не фейрі? Як на мене, фейрі в рази краще знежирює і до того ж не містить кислоти та аміаку, які псують пластик і гуму. І ще - хіба немає дешевших активних незамерзаючих речовин ніж спирт?

12. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Колись давно в жигуль, залив соляний розчин, ото потім ненатішився:D

13. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    трохи не по темі, але от я задумав собі таку штуку.
    Маю дачний будинок недалеко від львова минулі роки їздив лише літом.а цього року в батька зявилася можливість і ми поставили опалення там. але є проблема так як ми там будемо бувати переважно на вихідних 5 днів там опалюватися не буде відповідно труби полопають від морозу і тут я подумав може залити якусь суміш з тосолу або спирту(трохи дорогуватий варіант). тосол дешева і реально але не знаю як такі дії вплинуть на насос який перекачує воду по системі щоб її постійно не зливати?

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ніхера собі "трохи" :D

15. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Твій задум має право на життя! Порадься з людьми, які монтують/розробляють системи опалення (або тупо в магазині, що спеціалізується по опаленні запитай) що за рідину вони заливають в системи опалення контурного(закритого) типу! Там теж заливається якась рідина (мені здається, що банальний антифриз (НЕ ТОСОЛ)) і це підвищує тепловіддачу всієї системи і запобігає корозії окремих її вузлів та агрегатів... :yes:

• Подобається Подобається x 1
  16. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Шукай це на форумах про такі насоси, спитай якогось майстра по опаленню або подзвони на фірму, яка робить такі насоси. Як варіант: може є насоси для тосолу чи там масла якогось (вроді ше якесь масло є для опалювальних систем) то заміните насос.
    Пошукай у вашому магазині телефони майстрів по опаленню, зайди здалека, взнай інфу, подякуй... :)

17. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    сам користуюсь не перший рік, продають в концентраті -80, в літровій, або 5літровій тарі, ціна за літру концентрату 26,50грн. (недорого взагалі навіть з будь яким порівняням) на банці пише як розводити, якщо 1:1= -35, 1:2= -10, 1:3= -10градусів цельсія (все правда і не рекламний трюк)

18. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    В мене залито звичайний тосол, вже три роки все ок, а для насосу і системи в цілому це тільки +.

19. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    мій рецепт: дві баночки етилового(можна мурашиний))) спирту купленого в аптеці, дві літри дистильованої води і пів літра простого дешевого омивача, а хоча можна і без нього, і в результаті незамерзайка -50:lol: в кількості 3 л.

20. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    сор не створювати ж окрему тему)))
    а так тут в цій темі активність велика то й вирішив скористатися)))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)