Шургіт чути в передній правій частині авта під час їзди. Найвиразніше його чути на швидкості 20-30 км/год. То періодичний звук, і частота того шурготіння прямопропорційно залежить від швидкості руху. Возив авто на діагностику, але там нічого не виявили. Може хтось зустрічався з таким, допоможіть виявити поломку.
може колодки потерають може закусують, або захист погнутий. п.с. то часом на з коробки чути??? бо в мене було в коробці.
Підшипник(але це б виявили на діагностуванні), колодки труть - набилося піску або якоїсь хні, тре колесо в корпус. Можливо одна з цих причин.
це яким макаром? причому залежно від швидкості руху??? або підшипник ступиці, або підклинюючий супорт (як вже писали), або зовнішній шрус, але звук проявлявся би особливо сильно при поворотах з сильним виворотом руля. Ще подивись, може банально шось за піввісь чіпляє (гальм. шланг,дріт датчика АБС, підкрильник).
колодки тільки нові поставив, та й на старих колодках була та сама хня. Сумніваюсь, шо підшипник ступиці, звук іде ближче до мотора. Pol, а шо саме в тебе було в коробці? Бо крім шурготу я помітив, шо коробка мокра від масла.
ст пудово тобі треба купити сальники на коробку, і втулки і підшипник і розбирай коробку. детальніше дивись туту http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=3122 читай мої дописи там детально в тебе така сама машка навіть рік такий, і проблема в тебе та сама. май на увазі то не критично я приїхав з криму потім по облсті ще 4 тис накатав а потім рішився на ремонт. краще роби сам, або почекай поки я приїду поможу. п.с. якщо трос щеплення самонатяжний то заодно і цого. п.п.с.фередо і вижимний коли міняв? буде нагода помінети. для всього треба гараж, яму, гідравлічний домкрат, підложки під машину щоб вивішати її.
В машині крім гальмівних колодок, троса ручніка і задніх підшипників більше нічого не робив. Передні колодки міняв сам, а решту робив майстер. Не дуже хочу сам лізти, боюсь потім не зібрати до купи На щеплення не жаліюсь, тому не думаю, шо варто шось там міняти, хіба шо розібравши його виявиться, шо таки варто. Гаража з ямою немаю (ше попитаю в знайомого, може він має), домкрат знайдеться. А скільки часу може зайняти той ремонт (звичайно, якшо шось інше не вилізе)?
Причина того шурготу виявилась банальною - гуля на колесі. Перезув машину в нові зимові шини, і всі зайві шуми зникли. Дивно, але візуально гулі видно не було, і звук ішов не від колеса... я вже був готовий прийняти пропозицію Пола лізти до коробки.
У мене навпаки - перевзув машину у зимові шини (не нові, правда) і появився якийсь нездоровий гул. На швидкості до 40 км/год не чути, з"являється десь від 40 і вище і чим більша швидкість, тим гул голосніший. Може справа в гумі, хтозна... А може то підшипники ступиці вже тре міняти? Хто би що міг підказати?
Вивіш колеса і покрути, якшо гул зникне значить шум від коліс, якшо ні то слухай звідки він йде може, і від підшипників
Появилось підозріле дзеленчання, чути при відкритому вікні десь з правої сторони, причону на повільній швидкості до 30км/год.від якості дороги не міняється. Звук такий ніби якась бляшка б"ється об щось і видає дуже дзвінкий звук. Все оглянув причини не знайшов. Правда думаю ще піднітяти домкратом і покрутити колесо.
+1 Піднімати машину не обовязково - викрути руль до упору і закатай рукава. Сильні пінки ногою по колесу допоможуть локалізувати брязчання.
З захистом все впорядку, короче неполінився і підняв домкратом переднє праве коло, покрутив і виявив дзеленчання! Зняв колесо покрутив сам блін, таке враження що в середині якийсь посторонній предмет, який при повільному прокручувані просто там бовтається. А коли щвидкість більша то його просто притискає до стінки (фізика) А і ще одне, коли чуть вивернув руль вліво і покотився на пару сек. був такий звук, як взяти щось металеве і подрапати по шклі, аж мурашки по шкірі пішли. Що це?!
В мене також якесь бряжчання на ямах таке, що здається на якомусь возі їдеш - невже це може захист диску так бряжчати?