вирішив я трохи попідклеювати пластмаску в себе на передній панелі бо потріскалась навколо мафона і коли зняв панель на якій містяться ручки керування обдувом звернув увагу на штуку яка є від них зліва. Ніде незнайшов опису шо то таке може хтось з вас знає ? Єдина моя здогадка шо то місце де кріпиться ароматизатор і той вентилятор повинен дути на ароматизатор. а ну і якшо я правий то коли той вентилятор вмикається ?
угу сам прозрів бо в жодній книжці такого нема але одне уточнення то не зліва від керування обдувом а зліва від мафона
там моторчик і крильчатка також є маленький світлодіод а виробництва та штука японського. То однозначно шоби дмухати але нафіг дмухати таким мінімальним мторчиком ? інша теорія шо то для направлення потоку повітря на мафон з ціллю його охолодити.
можливо то для вентиляції мафона (радіатора):D і можливо при стоковій проводці він вмикається з ним(мафоном)
ні кондєй тут нідочого саме правдоподібне то охолодження мафона бо крильчатка така шоби дути вбік а сам потік повітря на мафон направляється