http://img204.imageshack.us/img204/8415/untitled1bj1.jpg Народ хто їде, Петро відгукнись ти завтра будеш? Умови такі ж як і минулого разу!
Відповідь: Night Flash "Байка про козака Сірожу" тільки вроді ігрових завдань має більше бути типу там наголяся сфоткатися, дівах роздіти :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Night Flash "Байка про козака Сірожу" Ми коли балакали з форд клубом,один з них організовує, то говорили що буде таке саме як минулого разу,тільки одне ігрове завдання!:-(
Відповідь: Night Flash "Байка про козака Сірожу" шкода Кету ті ігрові завдання відбили охоту, Кет думаю знову би виграв.
Відповідь: Night Flash "Байка про козака Сірожу" Я був, стартував 2! До фінішу приїхав без заднього колеса, 4-6, ще точно незнаю!
Відповідь: Night Flash "Байка про козака Сірожу" а чого в тебе нема наклейки я два рази ходив біля тебе і наклейки не бачив!!!
Відповідь: Night Flash "Байка про козака Сірожу" Колесо залишив в ямі коли від мінтів свалював, а наклейки нема - бо в мене там ще стара стоґть яка знаходиться під плівкою і яку потрібно здерти!