Перша гра 2007 року --- Night Flush "Пригоди Колобка в Старому Місті" Дата 03..03.2007 Місце збору: парковка перед Сільпо (на науковій) 22.00 Екіпаж: 1 машина від 2 до 5 людей Необхідні речі: ліхтар, цифровий фотоапарат, карта Львова може згодитись )) Ціна: 100 грн з машини Призи: нагороджуються перші три місця Регистрация тут: http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?t=3339
Відповідь: Night Flush "Пригоди Колобка в Старому Місті" ту ось є шанс спробувати ще рас поганяти в ночі Отож Шановні одноклубчани, є бажаючі ?
Відповідь: Night Flush "Пригоди Колобка в Старому Місті" Шо блять! хто підтримує наш клуб і поїде на гонки його відстоювати!???????? чи знову нам "наркотікам" відстоювати його!
Відповідь: Night Flash "Пригоди Колобка в Старому Місті" ми їдемо але булоби класно як шоб ще якась команда була від нашого клубу !
Відповідь: Night Flash "Пригоди Колобка в Старому Місті" вопшєм я так поняв шо САТ тоже їде тіко чогось марозиться тут розказувати
Відповідь: Night Flash "Пригоди Колобка в Старому Місті" я тобі 3_03_2007 скидав симеси думав під*їхати, допомогти
Відповідь: Night Flash "Пригоди Колобка в Старому Місті" народ зайдіть сюди зарейструйтесь РЕЙСТРАЦІЯ ВВ клюб рулить:mrgreen:
Відповідь: Night Flash "Пригоди Колобка в Старому Місті" піонер - не рейстрація а рейхстаг! переправ швидко поки Герр Тревел не побачив! Хтось ше їде?? Тревел ви на якій тачці їдете і скільки тьолок з вами?
Відповідь: Night Flash "Пригоди Колобка в Старому Місті" Я приїду подивлюся як то буде зачинатися, скільки команд, які люди. Участі не прийму по одній причині, жінка з хати виставить. ВБОЛІВАЙМО ЗА НАШИХ!
Відповідь: Night Flash "Пригоди Колобка в Старому Місті" Знайома ситуація а ти шо незнаєш як то робиться - квіти, ресторан а потім кажеш може ти би десь з подругами в суботу погуляли ...........:-D
Відповідь: Night Flash "Пригоди Колобка в Старому Місті" І мені цей найт флеш обійдеться в 300 баксів :shock: