Нова підсвітка на Г2

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем andrew911, 20 чер 2008.

1. andrew911

andrew911 Початківець

vw jetta II 1.8 mono 1990
    Братва заценіть підсвітку, бо трошки подивився і вирішив показати свою8)

Додано через 8 хвилин
    ось підбірочка фоток

http://foto.mail.ru/mail/vambasten13/2/

• Подобається Подобається x 2
  2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: Нова підсвітка на Г2

І чим тебе рідна не влаштувала? Я б маскимум підсилив оригінальну підсвітку, не міняючи ні кольору ні відтінку. А особисто мене і рідна повністю влаштовує. В далекій дорозі не напрягає, на зел. кольорі очі відпочивають, рівномірна і інформативна. І пасує гольфу 2.

3. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8

Ну зробив земляк файно, шо казати, навіщо критикувати? Це ж не колхоз, а гарний акуратний тюнінг. Не кожен так сам зробить. Молодець Андрюха! Ще б мені зробили...

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Я виразив свою думку а не критикував. Я не казав шо зроблено погано чи калхозно, просто ІМХО рідна підсвітка дивиться краще. А про тюнінг в кожного своє поняття.

• Подобається Подобається x 1
  5. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8

"І чим тебе рідна не влаштувала?" Це ти вважаєш не критикою? Я тебе зрозумів, що ти хотів висказати свою думку, але в тебе вийшло в трохи критикуючій формі і відповідно Андрію не приємно таке читати. Я просто хотів це сказати.

6. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

форум існує не тільки для приємності, але й для здорової критики, яка в свою чергу має стимулювати людей до певних вчинків або висновків

Додано через 7 хвилин
    Розумієш, заміна кольору (лампочки на діоди + зміна фільтрів на LCD) це трохи замало. От глянь як виглядає справжній тюнінг приборки http://www.moman.pl/foto_big.php?id_foto=90

7. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8

До речі оцей моман польський пропонує тільки самі циферблати, а стрілки лишаються не підсвічені і їх зовсім не видно. Тому інформативності стає маловато, вигляд крутий. Так що це не настільки круто, як виглядає в неті.

8. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Ти не правий! Для стрілок, які не мають внутрішньої підсвітки в них передбачено флуоресцентний лак в трьох кольорах. Для світіння лаку достатньо штатні лампочки підсвітки (а вони в даному випадку взагалі непотрібні) замінити на малопотужні UV світлодіоди. Прошу не плутати їх з простими синіми світлодіодами, бо від синіх просто чорний фон починає світитись синім кольором, а від UV він залишається чорним але стрілочки просто палають.
    Ось ці лаки на сайті моман http://www.moman.pl/index.php?a=opis&k=29&id=106

9. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Автор молодець! Мені подобається! В мене така сама, тільки кольори навпаки, синім екранчики. Трохи імхо заяскраво - тому чуток видно перелив. Але нормал, 5 балів.

З.І. Мене стокова не влаштовувала кольором! Ну от не подобається мені блідо-зелений колір підсвітки і все тут.

• Подобається Подобається x 1
  10. andrew911

andrew911 Початківець

Здорова !!!! А ти в Святослава бачив на Г3, Підкажем ще як на пічці поміняти!!!

11. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

В українській мові є таке чудове явище як "звертання". Його як правило вживають, адресуючи комусь питання або твердження.

12. andrew911

andrew911 Початківець

Я "звертався" доp PatolkinJR. він поняв:mrgreen:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)