Обережно аферист КОЦУР РОМАН!

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Oldschool, 2 жов 2012.

1. Oldschool

Oldschool Початківець

Golf 2 1.6D
    Грошей вже не повернеш, але можливо моя історія допоможе уникнути комусь подібної ситуації. У серпні цього року хотів привезти собі донора Golf III - знайшов об"яву на авторіаhttp://auto.lvivport.com/auto_volkswagen_golf_iii_8824054.htmlподи.., що продавець користується сайтом вже давно(7міс) подзовнив - ніби все добрі. Зійшлися на тому, що за машиною поїду сам, але украй "ініціативний" продавець все відкладав, вишукуючи все нові причини, чому не зараз. У результаті прийшли до того, що машину пожене він сам за мої відповідно гроші плюс зверху за доставлені незручності. Авжеж запитав аванс 300 $., як гарантію мого придбання даної дива-машини, який і по сьогодны покоїться на дні гаманця удачливого продавця. Зрозуміло на виході ні машини ні грошей. Перший час виходив на зв'язок, обіцяв то приїхати, то повернути гроші, а потім просто заліг на дно. Ім'я афериста - КОЦУР РОМАН ОРЕСТОВИЧ, м. Стрий Львівська область, тел 0967840066/0994458683
    Запам'ятаєте це ім'я і не попадайтеся

П.С.: фото машини приходили з ел.пошти Ворко Романа, причепний він чи ні не знаю, але будьте уважні.

Останнє редагування: 2 жов 2012
  2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Співчуваю. Але ж ти додай до оголошення камент що це розвод.

3. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Пиши заяву в прокуратуру! нехай розбераються, це їхня робота. І не бійся що ти хотів автівку під розборку, скажещ що хотів розмитнити :) Успіхів!

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Класичний розвод і про це на Авторія написано в декількох місцях.
    Співчуваю.
    Там також написано механізм, грошей не повернеш (

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    знайти і покарати

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)