Грошей вже не повернеш, але можливо моя історія допоможе уникнути комусь подібної ситуації. У серпні цього року хотів привезти собі донора Golf III - знайшов об"яву на авторіаhttp://auto.lvivport.com/auto_volkswagen_golf_iii_8824054.htmlподи.., що продавець користується сайтом вже давно(7міс) подзовнив - ніби все добрі. Зійшлися на тому, що за машиною поїду сам, але украй "ініціативний" продавець все відкладав, вишукуючи все нові причини, чому не зараз. У результаті прийшли до того, що машину пожене він сам за мої відповідно гроші плюс зверху за доставлені незручності. Авжеж запитав аванс 300 $., як гарантію мого придбання даної дива-машини, який і по сьогодны покоїться на дні гаманця удачливого продавця. Зрозуміло на виході ні машини ні грошей. Перший час виходив на зв'язок, обіцяв то приїхати, то повернути гроші, а потім просто заліг на дно. Ім'я афериста - КОЦУР РОМАН ОРЕСТОВИЧ, м. Стрий Львівська область, тел 0967840066/0994458683 Запам'ятаєте це ім'я і не попадайтеся П.С.: фото машини приходили з ел.пошти Ворко Романа, причепний він чи ні не знаю, але будьте уважні.
Пиши заяву в прокуратуру! нехай розбераються, це їхня робота. І не бійся що ти хотів автівку під розборку, скажещ що хотів розмитнити Успіхів!
Класичний розвод і про це на Авторія написано в декількох місцях. Співчуваю. Там також написано механізм, грошей не повернеш (