Обережно! Телефоні Шахраї

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Олег М., 12 кві 2013.

1. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    МОШЕННИКИ! Звонят с 3 разных номеров по 20 раз, маякуют, пишут смс и ждут пока перезвоните! Потом у вас отключается ваша карточка, а мошенники забирают ее(оператору говорят про 3 последних номера, на которые звонили), и потом у вас с карточки ПРИВАТБАНКА снимают ВСЕ деньги карта привязана к телефону ( так все карты приватбанка делают) , есть приват24, через который можно зайти на карту свою и сделать любые операции с деньгами.. На тел приходит смс с паролем входа... Так обчистили 1 приют час назад... Перепостите и расскажите всем, кому можете![​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  2. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    е.. а чому досі не почався холівар ?

3. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Так, так, де ті "захисники" шахраїв?

4. djuma

djuma Active Member

VW Golf 4 1.4 '99
    а встерегтись від того як?:dntknw:

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Не користуватись ПриватБанком
    До речі такго наслухався про цей банк... шо піпєц
    там і кредит без тебе на тебе можуть взяти

6. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Мабуть, як мінімум, не передзвонювати на невідомі номери, завести собі обліковий запис у Мій київстар, Мій лайф, а загалом це би мали оператори мобільного зв'язку щось придумати для захисту своїх клієнтів, але в них всі мудрі голови направлені лише на розробку методів обкрадання і так вже обкрадених ними ж клієнтів.

7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    І це також, мабуть. Але поки немає інших методів дешевої додаткової перевірки входу по інтернет-банкінгу. Хоча приватники могли здавати номери телефонів клієнтів, інакше звідки хтось знає, до якого номеру телефону прив'язана картка, з якої можна добряче поцупити.

8. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Підтримую на сто відсотків!

9. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Нечестный банк, брал в нем кредит на авто. Последний год кредита попал на кризис. Это ппц
    http://airsoft.ua/showthread.php?t=20370 еще инциденты с этим банком.

10. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Оскільки ми в цій темі поливаєм грязью Прив.Б, то ну просто не можу втриматися, щоб написати просту їхню арифметику заробляння бабла на воздусі. А саме:
    - у них існує послуга SMS-сповіщення по всіх рухах на картці, в місяць за це знімають (припустимо) 3 грн., а тепер помножте 3 грн. на кількість клієнтів з розрахунку, що в кожного від 1 до 2 карток (тобто на 1,5 картки). Тому таку послугу я називаю - гроші роблять на повітрі.
    - думаю всім знайомо про так називаєме страхування коштів на картці, що складає 10 грн./міс., думаю дальше не має сенсу розписувати.....
    І ще скину витяг з одного блогу Прив.Б: "ПриватБанк — крупнейший украинский банк и лидер розничного банковского рынка. В сети банка сегодня работает 3 394 филиала и отделения, 7 820 банкоматов, 4402 терминала самообслуживания и 54 486 Pos-терминалов. По данным на 1 мая 2012 года, активы банка составляют 134,9 млрд грн, капитал — 17,2 млрд грн, чистая прибыль — 419,6 млн грн. Объем привлеченных ПриватБанком депозитов граждан достиг 60 млрд. грн. Портфель потребительских кредитов банка составляет 24 млрд. грн. Международная банковская группа “ПриватБанк” обслуживает свыше 22 миллионов корпоративных и розничных клиентов в 12 странах мира, среди которых – Россия, Грузия, Латвия, Италия, Португалия, Китай, Великобритания, Кипр, Германия, Испания, Казахстан."
    Звичайно, тільки за рахунок СМСок можна відкривати стільки відділень і мати такий оборот.
    А про їхню порядність як і про більшість схожих установ нема потреби писати, оскільки всі стикались, такий банк нагадує мані перші рядки з книги "Акваріум" В.Суворов, де написато Закон у нас простой: вход - рубль, выход - два.
    На жаль - це правда.

11. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Чому немає?
    Є, для прикладу, користуюсь Дельта Банком (код, логін -- котрі можна змінювати та прив'язка до емейла, при потребі можна змінити емейл).

12. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    На е-мейл приходить код входу? Дельта банк не потрібно тут рекламувати, це не той банк, з яким треба зв'язуватись, до речі.

13. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    То все виглядає на розвод.
    Користуюсь приватом як ПП.
    1) потрібен логін і пароль
    2)Щоб змінити "забутий" пароль потрібно не лише номер телефону, а номер ІПН, номер будьякої картки привязвної до цього приват та ще й імейл (його теж хакнути тре!)

Так що поцедура зовсім не з легких.
    Потім щоб перевести бабло з рахунку тре вказати призначення - для ПП цей набір призначень строго фіксований, і якщо не знаєш чи не вмієш користуватися довідниками то хрєн що переведеш.

• Подобається Подобається x 1
  14. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Так і є. Мабуть, були задіяні працівники банку.

Невже не можна, коли вже є доступ, перевести гроші в рахунок оплати мобільного зв'язку чи на іншу ПБ картку?

15. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    З ПП рахунку - ні. Там є ще інші паролі, які не можна змінити через пошту чи телефон.
    А з приватного - не знаю, не користуюсь.

16. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Хе хе.. , кілька днів назад мав атаку на трубу, валили смс з проханням передзвонити:) ну я звісно не дзвонив. Хоча рахунку в приваті не маю.

17. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Вставлю і свої 5 копійок.
    Так от схема цілком робоча і не виключено що нею скористалися уже. Дзвонив на КС і без проблем відновити карточку так як описано вижче.
    З Приватбанком та ж ситуація, маючи телефон, до якого привязаний рахунок, можна без проблем зняти гроші у банкоматі.

І ще одне, на обіді хотів зняти гроші з приватбанківської картки, так там впали сервери. І відповідно гроші не видають. Таке сталася ще з ранку. І думаю, що таке саме по цілій Україні.

18. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Щось тут надто все мудро, щоб відновити сім картку в КС треба паспорт, тобто ця інфа фіксується, плюс коли ти перекидуєш гроші через приват 24 знов таки вказуєш номер карти і людина є в системі, я думаю тут ціленаправлено працювали ті хто мали з цього зиск.

19. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Так само пробував сьогодні знайомому з свого телефону через Прива24 закинути гроші з картки на телефон, ніхєра не можна було. Серваки "впали".

20. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    1. Паспорт непотрібний
    2. Гроші можна зняти в банкоматі, і тоді їх неможливо прослідкувати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)