Обігрів дзеркал

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем S@sha, 15 січ 2007.

1. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991
    Хто може підсказати як можна своїми руками зробити обігрів дзерка, і як робрати дзеркала без наслідків?

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Обігрів дзеркал

Купуєш провідникову пасту для ремонту обігріву заднього скла, розбираєш дзеркало, на його внутрішній стороні нею малюєш спіраль, прилеюєш два тоненькі дротики до площини дзеркала кінці виводиш до кінців намальованої спіралі, замазуєш зачищені кінці дротиків грубим шаром пасти, ведеш дроти до вимикача обігріву заднього скла і насолоджуєшся. Дзеркала повинні гріти разом з обігрівом, через той самий запобіжник. Принаймні так в моєму Сірку зробили на заводі у Вольфсбурзі.

Дзеркала розбираються починаючи з відкручування глибокого схованого болтика знизу дзеркала. Далі - інстинкт підкаже :)

ПС А де то є місто Нововселиця?

3. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

де ту пасту взяти і кіко вона коштує ?
    я собі таке зроблю !

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

шукай на автобазарах і в автомагазинах. Баночка срібної фарби з пензликом. Використовується у випадку, якшо перериваються полоски обігріву заднього скла.

5. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

ПС А де то є місто Нововселиця?

Чернівецька область! Прикордоний район з Молдавією.

6. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Що може бути.... я до теми...
    заднє скло в Джетті швидко розтоплювалося (ну просто насолода), а в Пасаті то просто епопея, в 4 рази довше?
    обігрів може йде через якусь релюшку?

7. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Так дійсно Новоселиця це прикордонний район Чернівецької області який межує з Молдовою, та Румунією, а в старі часи саме в Новоселиці був кордон трьох країн: Царскої Росії, Австро-Угорщини і Румунії, 70% населення району - молдовани

8. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Я сьогодні розібрав дзеркало і ніяких там болтиків не знайшов, там були защьолки але з ними треба бути дуже обережними, принаймі така схема на одному дзеркалі а інше ще не чипав

9. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

Постав в зеркала галогенові лампочки, вониж гріються і будуть топити сніг...просто як двері.

10. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Перепрошую, не врахував, що в нас різні дзеркала.

P.S. Молдаванам привіт від нашого клубу!

11. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Молдованам привіт передав, вони вам також передають привіт. на базарі знайшов токопровідний клей але я подумую про прокладання і заклеювання ніхромного дротика, теж варіант непоганий але треба знайти з великим опором

12. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Ніхром теж ідея, проте він має незмінний опір (ширина дротика ключової роялі не грає) - все залежить від його довжини. Із споминів свого знайомства з ніхромом, маю підозру, що для його нагрівання до 30 градусів (більше для дзеркала не треба) потрібно буде крутити рулони метрами....

ПС Ну ти потішив - мені вперше в житті молдавани передають привіт! Дякую!

13. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

одне погано шоб кинути дроти від дверей до того тумблера треба панель знімати бо інакше не протягнеш дроти.

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Знімати торпеду зовсім не обовязково, тільки знизу щиток відкрутити.

Саму кнопку обігріву можна відщолкнути зверху, витягаєш її разом з дротиками, причепляєш до тих же контактів ще дротики для дзеркал і пропихаєш їх в дирку від кнопки так шоб вони чим понижче спустилися.

Тоді комусь другому треба зайняти хитру позу, шоб голова опинилась на педалях і руками можна було в нутрощі торпеди залізти. Там він ловить ті дротики які ти пропихаєш зверху. Тоді защолкуєш кнопку з дротиками на місце , ну а далі вже інстинкт підкаже :)

15. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

Будьте обережні при розбиранні бо одне дзеркало я вже розбив.
    Зараз пробую на ціле наклеїни ніхром, але ще не знаю як підібрати довжину дротика, вже декілька разів обрізав дойшов до 13 Ом, але процес монтування ще не закінчився.
    Про результати скази ще скоро не скажу так як з теперішньою погодою налипання снігу не має.

16. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

я собі згадав шо в мене в дверках дроти від колонок полишалися, чи можна використати ті дроти !

17. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Щось не збагну в чім тут під..ка...:-D
    В тебе в зеркалах були динаміки??? :shock:

18. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

ну так, мусяти жиш люди слухати музику за бортом :mrgreen:

• Подобається Подобається x 1
  19. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ні дроти в дверях і йдуть до магнітофона колонок вже нема
    легше вивести дроти з дверей до дзеркал ніж з дзеркал до тої кнопки , але вони дуже грубі вот незнаю чи вони заканають ?

20. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15

ніяких ніхромів ніяких паст якщо зеркало не на заводі зроблено то є реальний шанс спортити його. При нагрів нерівномірному поверхні зеркала з задньої сторони ви маєте можливість до весни мати зеркало з чорними плямами, і з прослойками. Найпростіше то маленька лампочка не більше 5вт а бажано 2.5вт але пару штук.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)