Шкіряний руль Хочу обшити шкірою руль. Порадьте де у Львові роблять подібні речі? І які приблизно ціни?
Відповідь: Шкіряний руль 8 /096/ 4018766. Мастера зовут Вова. Делает все качественно. Скажешь что номер дал Саня из G23. По цене - вроде было до 50 у.е.
Відповідь: Обшивка руля шкірою пошук рулить http://www.volkswagen.lviv.ua/forum...1%F8%E8%F2%E8+%F0%F3%EB%FC+%F8%EA%B3%F0%EE%FE
Хлопець дуже якісно і відповідально робить: обшивка рулів, ручок кпп, дверних карт, сидінь, подіумів і т.д. Назар 8 063 8250138 (можна зіслатись на мене - Мар'ян, білий Гольф 3)
А як у нього з часом? Бо всі майстри в яких я був, мене відсилали на 2-3 місяця погуляти заки прийде черга. А я потім плюнув і не перешивав салон а купив собі диски.
Краще дзвонити до Назара і питати безпосередньо. Коли я думав обшивати карти, то треба було почекати 2 тижні, бо він мав замовлення на пару салонів, але то було кілька місяців тому. Потім почалась економічна криза і я обшив тільки подіуми.
Не став створювати ще однієї теми, бо потреба таж сама - потрібно обшити руль шкірою, порадьте людей ... можливо за 5 років зявились ще якісь совісні провірені люди ?? власне сам руль
Ну капець просто. Йдеш на базар (краківський), проходишся по чуваках, які торгують взуттям (справді шкіряним, дешевим, і саме головне власного виробництва) і канючиш у них кусок шкіри довжиною метр двайці і шириною пєтнайці см (це ідеал), або 3 куска по 40 см, або 2 по 60. Береш обрізаєш під руль, пропалюєш шилом отвори під голку, і шиєш на руль дратвою того ж кольору. Дешево і сердито.
гарний руль. не варто братись до обшиття самому, якщо того не вмієш. звернись краще до Діми з Автоінтрєр, тел 0676722774 - він робить то діло професійно. подивись в моїй темі (в підписі посилання) фото обшитого руля - це ошивав Діма