Обшивка руля шкірою

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Адріан, 16 тра 2008.

1. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Шкіряний руль

Хочу обшити шкірою руль. Порадьте де у Львові роблять подібні речі? І які приблизно ціни?

2. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986
    Відповідь: Шкіряний руль

8 /096/ 4018766. Мастера зовут Вова. Делает все качественно. Скажешь что номер дал Саня из G23. По цене - вроде было до 50 у.е.

• Подобається Подобається x 1
  3. Tolstui

Tolstui Новачок

VW Passat B5
    Хто знає де можна обшити руль шкірою і яка ціна?

4. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
  5. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    • Подобається Подобається x 1
  6. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    Відповідь: Обшивка руля шкірою

скинь телефон

7. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Хлопець дуже якісно і відповідально робить: обшивка рулів, ручок кпп, дверних карт, сидінь, подіумів і т.д. Назар 8 063 8250138 (можна зіслатись на мене - Мар'ян, білий Гольф 3)

8. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    А як у нього з часом? Бо всі майстри в яких я був, мене відсилали на 2-3 місяця погуляти заки прийде черга. А я потім плюнув і не перешивав салон а купив собі диски.

9. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Краще дзвонити до Назара і питати безпосередньо. Коли я думав обшивати карти, то треба було почекати 2 тижні, бо він мав замовлення на пару салонів, але то було кілька місяців тому. Потім почалась економічна криза і я обшив тільки подіуми.

10. RomaRio

RomaRio Початківець

Golf Mk 2
    Не став створювати ще однієї теми, бо потреба таж сама - потрібно обшити руль шкірою, порадьте людей ... можливо за 5 років зявились ще якісь совісні провірені люди ??

власне сам руль [​IMG]

11. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ну капець просто. Йдеш на базар (краківський), проходишся по чуваках, які торгують взуттям (справді шкіряним, дешевим, і саме головне власного виробництва) і канючиш у них кусок шкіри довжиною метр двайці і шириною пєтнайці см (це ідеал), або 3 куска по 40 см, або 2 по 60. Береш обрізаєш під руль, пропалюєш шилом отвори під голку, і шиєш на руль дратвою того ж кольору. Дешево і сердито.

12. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    гарний руль. не варто братись до обшиття самому, якщо того не вмієш.
    звернись краще до Діми з Автоінтрєр, тел 0676722774 - він робить то діло професійно.
    подивись в моїй темі (в підписі посилання) фото обшитого руля - це ошивав Діма

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Я обшивав в Autionterrior. Шукай в нас на форумі.

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    І цей кусок шкіри буде коштувати під 100 грн. Овчинка выделки....

15. RomaRio

RomaRio Початківець

Golf Mk 2
    Дійсно дуже грамотна робота - звернусь до нього 100%, велике спаибі за наводку !!!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)