Привіт, підкажіть яким чином витягнути проводи з такого конектора і яким інструментом їх можна обжати і вставити назад у іншому порядку?
дякую, спробую. Народ, може хтось мав досвід в розпіновці зворотньої сторони панелі запобіжників гольф 2? Не можу до кінця розібратись з роз'ємом D
знайшов ось таку інфу http://www.a2resource.com/electrical/CE1.html Але дещо не співпадає і дечого не можу знайти. Можливо хтось знає, як підключити: 1. Підігрів біметалічної пружини карбюратора (так, щоб виключався при потрібній температурі) 2. Підігрів впускного колектора (так, щоб виключався при потрібній температурі) 3. 3 Датчики температури ОР на трійнику перед блоком циліндрів
чувак, є Юра на Зеленій, котрий вирішить твоє питання. Користувався його послугами, їпатня була з тими "фішами", пересмикували, ціна питання - недорого.
можеш скинути його номер/приблизну адресу? Він електрик? Тут проблема в тому, що машина не на ходу, тому поки не розберусь з підкапотною проводкою - на зелену вона не поїде :D
Тобі прийдеться розбиратись самому. Сумніваюсь що якийсь електрик за це візьметься, якщо візьметься то візьме купу грошей.
Та я і не дуже рвусь до електриків, знаючи які в нас майстри. Мене лиш цікавило декілька простих питань, на більшість з яких я вже знайшов відповідь
датчик температури ор це пін D29) жовто/червоного кольору, а з карбюратором недружу тож непідкажу( для демонтажу контакту є спец інструмент, або можна підручними засобами типу голки шила і тому подібне)
я не можу врубатись, куди йде "мінус" з датчика температури. Тут на схемі на датчик G2 йде "плюс" з жовт/черв провода, а "мінус" куди?
жовто/червоний дротик дає сигнал на блок запобіжників, а потім сигнал йде на приборку, там неротрібно ніде підключати "мінус"
Але ж на схемі,шо я кинув, від датчика температури один кінець йде на масу (як і в датчиків тиску масла F1 і F22)
По ідеї на приборку нічого не повертається, цей провід просто йде з приборки а приборка фіксує напругу в колі, яка змінюється зі зміною опору термодатчика. Хіба не так? Закон Ома)
На випадок якщо хтось буде шукати: по схемі мінус з датчика температури (той який показує темп. на приборку) у випадку, коли той датчик у пластиковому трійнику, повертається на термінал маси біля панелі запобіжників. Зі всіма питаннями, які я підняв у темі розібрався, тому якщо комусь треба можу все підказати