Відповідь: Гонки!!! я вже приймаю участь як kinder247 приєднуйтеся, хоч якась розрядка після роботи (або під час)
Відповідь: Гонки!!! якшо чесно дибіьлна гра... я грав доки ту карту графічну не зробили. в мене там шось 300к грошей є
Відповідь: Гонки!!! гра тупенька, але хоч якась розрядка після роботи... звісно не заміник Квейка, але, все ж таки машинки...
Відповідь: Гонки!!! Игра ниче так. Но девушка меня сказала что убьет. На работе машины, по выходным - гонки, квесты. Так еще и дома в гонки играю. Сказала что с ума сошел )))
Відповідь: Гонки!!! А може ты на тому сайті клуб придбаєш і буде клуб і в ігрі. І назву можна повторити volkswagen.lviv.ua !!!
Відповідь: Гонки!!! нема питань. тіки як краще назвати: volkswagen.lviv.ua чи клую любителей volkswagen????
Відповідь: Гонки!!! якщо прочитати правила то там заборонено любим шляхом продавати віртуальні фінанси і тим хто тобі запропонує продати треба настучати разработчікам... хаха пасіба, не буду купувати, сам зароблю, да і разработчікам стучати не буду розвеселив.... :razz: