память ДДР1 500мб- куплю

Discussion in 'Інше' started by kym, Apr 14, 2013.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    куплю недорого планку памяті ДДР1 - 500мб. На новій версії Фокса щось сильно тормозить... тре памяті добавити.

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Юра, то дууже дорого буде, якщо то дійсно ддр1. Давай я тобі за ті гроші цілий комп на ддр2 дам?

3. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    пам'ять з мене, не маю можливості завезти

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Ну блін п...щк...0)))) Мені вроді того вистарчає.... Маю на тому компі деякі бази що привязані до заліза, і переставляти їх цілий мінігіт

5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Які ж то гроші і який комп пропонуєш за ті гроші? :)

6. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Юра ти подумай. Комп то на P4 2Gb DDR2 80Gb Lan Ac97, підтримує Sata. Краще бази ще раз хакнути. І то все за 250-300грн, як для тебе. ДДР1 500мб дешевше не буде.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Тут і собака зарита мій хард IDE і перекидувати бази обовязково, а маю дві дууууже цінних бази де мені дали одноразовий ключ.... так що тут навіть не в грошах діло. коли треба по номеру машини найти власника то в мене не має проблем. Причому це все стоїтьу віртуалці під 95 Віндовсом. Всі пізніші версії операційки вже створюють додаткові прблеми і чим новіша версія тим складніше. Так що від того компа напевне довго не зможу відмовитись.

8. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Яне кажу що там нема IDE. Хард можеш залишити свій і тому нічого не переінстальовувати. Ключ навряд чи привязаний до материнки, скоріш за все до харда ну ще можливо до мак адреси мережевої карти(легко провірити просто її відключивши).

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    це не проблема, адже ця адреса змінна.

10. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а як варіант докупити новіший комп і поставити його збоку. використовувати для ресурсоємких задач, а старий залишити і не мучити його для екзотичного пз.
    підключити 2 компа до 1 монітора+мишка_клава можна за допомогою DKVM

11. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052
    Маю 256мб, як підходить забирай, лежить без діла.

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Ключ привязаний до номера процесора... Вже стикнувся з цим... коли пробував поміняти проц. воно звичайно можна і "город"городити з декількох компів, але вроді простіше памяті добавити.. Дякую за планку 256 мб.... але власне стоїть 2*256. а 2*500 було б краще.

13. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Не кожна материнка того часу бачить 512 мб, до речі. Треба подивитися в мануал.

14. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    А як для інших?

15. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Для інших - не продається.

Share This Page

а де твій аватар? :)