куплю недорого планку памяті ДДР1 - 500мб. На новій версії Фокса щось сильно тормозить... тре памяті добавити.
Ну блін п...щк...0)))) Мені вроді того вистарчає.... Маю на тому компі деякі бази що привязані до заліза, і переставляти їх цілий мінігіт
Юра ти подумай. Комп то на P4 2Gb DDR2 80Gb Lan Ac97, підтримує Sata. Краще бази ще раз хакнути. І то все за 250-300грн, як для тебе. ДДР1 500мб дешевше не буде.
Тут і собака зарита мій хард IDE і перекидувати бази обовязково, а маю дві дууууже цінних бази де мені дали одноразовий ключ.... так що тут навіть не в грошах діло. коли треба по номеру машини найти власника то в мене не має проблем. Причому це все стоїтьу віртуалці під 95 Віндовсом. Всі пізніші версії операційки вже створюють додаткові прблеми і чим новіша версія тим складніше. Так що від того компа напевне довго не зможу відмовитись.
Яне кажу що там нема IDE. Хард можеш залишити свій і тому нічого не переінстальовувати. Ключ навряд чи привязаний до материнки, скоріш за все до харда ну ще можливо до мак адреси мережевої карти(легко провірити просто її відключивши).
а як варіант докупити новіший комп і поставити його збоку. використовувати для ресурсоємких задач, а старий залишити і не мучити його для екзотичного пз. підключити 2 компа до 1 монітора+мишка_клава можна за допомогою DKVM
Ключ привязаний до номера процесора... Вже стикнувся з цим... коли пробував поміняти проц. воно звичайно можна і "город"городити з декількох компів, але вроді простіше памяті добавити.. Дякую за планку 256 мб.... але власне стоїть 2*256. а 2*500 було б краще.