Відповідь: Добре було б познайомитись!!!! З'їзди відбуваються кожну першу та третю п'ятницю місяця. В зимовий час зустрічаємось на стоянці коло супермаркету "МЕТРО", а потім ідемо в "Пузату хату". Наступний з'їзд буде 7 грудня. Розклад з'їздів можна глянути на головній сторінці сайту http://www.volkswagen.lviv.ua/content/view/25/1/
Відповідь: Добре було б познайомитись!!!! САТ ану не офтоп тут. САТ ти читав -- Увага! Якщо Ви збираєтеся опублікувати інформацію рекламного характеру, спершу прочитайте це
Відповідь: Добре було б познайомитись!!!! Я думаю це краще всього зробити це 2 грудня (десь в 12.00 зустрітися). В супермаркетах якраз зявляються цукерки до дня св. Миколая. Хто за?
Відповідь: Добре було б познайомитись!!!! я за +1 Додано через 41 хвилину пропоную перенести остані дописи створити оркму тему для цієї акції. Додано через 52 хвилини ну що шановні одноклубники мопожемо діткам ????????!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Допоможемо діткам? Народ сьогодні по новинах бачив що у В.Любіні відкрилось щось на подобі дитячого будинку. Мужик взяв під опіку 10 дітей, може б ми з ними звязались і поїхали туди? Тому що держава ще їм невиділяла жодних коштів окрім того що поклали асфальт в дворі!
Відповідь: Допоможемо діткам? але ше казали шо їм буде видвлятися допомога і в них є мицинати. пропоную дотримуватися варіанту Ореста.
Відповідь: Допоможемо діткам? а Загалом, якщо в мене не VW, то до Вашого клубу вступати не можна??????????????))) А по темі, нажаль приїзджаю до вас 9-го, і на зустрічі не буду)), але приємно, що знайшлися люди, які готові допомагати дітямь
Головне не прапори, а діти, їм пофіг наші прапори, їм дійсно тяжко, я точно це знаю, бо вже брала участь у подібних акціях
Відповідь: Допоможемо діткам? Я з тобою повністю згідний, але уяви собі як це весело і класно. Я в дитинстві сам про таке мріяв, після якогось фільму, точно непамятаю назву.
Відповідь: Допоможемо діткам? Марк то буде 2 грудня на 12.00 тільки давайте домовимся де? В кого будуть які пропозиції? Я думаю біля Метро, але треба карточки мати при собі, щоб там одразу і скупитися.
Відповідь: Допоможемо діткам? і не всі мають карточки в метро, і 2-го грудня вихідний, люди можуть і у Львові не бути
Відповідь: Допоможемо діткам? карточок хватить там на одну карту 3 особи проходять. Ну і в буть якому випадку треба це організовувати у вихідний бо в такі дні всі на роботах. і я думаю що це буде не другого числа а чуть пізніше.