після довгих пошуків та переглядів різних б2 (всі що дивився були в передсмертних станах хоча в описах та на фото гарненькі ) коротше поїхав в луцьк (вже 2 раз) . коли зустрівся з власниками і побачив авто був розчарований весь салон на смітник ! нічо нормально не відкривається ! закривається "снагі" ...пічалька... почав ходити кругом оглядати і тут дивлюся....задні дискові тормоза ! я глянув під низ... і тут стало зрозуміло що це повнопривідна версія зі знятими редуктором полуосями та карданом..(вони про це незнали ) (і я їм несказав) поїхали на сервіс поміряти компресію ; 10 11 8 10 6 я знов в печальці . думаю ну хрін з тим всім треба хоч прокатнутися а то вийде що дарма їхав ше й не катнувся...сів в авто тяжкувато запустив двигун , 1хв. включав першу (не включалась хоть застрелься) і поїхали на трасу... я довго не задумуючись 1ша газ в упор 2га газ в упор... я в шоці !!! пере шо ненормальна колеса на 2гі шліфували мокруватий асфальт ... короче збив з них 900 баксів і поїхали в мрео переоформляти... про авто : випуск 1985 року колір сірий двигун 2.2 KV 5 баняків з механічним інжектором решту прошу дивитись на фото...після того як я її трохи перебрав...
недавно у мене поломався бензонасос (заслабий тиск щоб відкрити нові форсунки які доречі також недавно купив )) і я позичив з синього (хороший) можливо хтось підскаже де реставрують добре ну і скіко коштує ...
підскажіть будьласка хто "торгує" альтернативними (тіпа б3 б4) ручками (зовнішніми) відкривання дверей... потрібно 4шт. на мій пасат.... п.с. тему про ручки бачив... але вона старенька ... дякую
або до Юри (Каматоз) постукай. Були в нього такі ручки, тільки Г2. А в Г2 і в Б2 хіба не однакові? Якщо однакові, то скільки тобі їх треба? Питаю, бо мені треба одну ліву, а продають їх по парно.
давно я не оновлював тему пассика...но прийшов час трошка написати ) для початку одна історія ... після купівлі пасика я зрозумів шо потрібно багато що замінити просто негайно ! була зима і пасика я ще не вивчив тому вирішив ризикнути і віддати авто майстрам.. в олега на сервісі виявились досить приємні ціни і я загнав авто до нього тоді робота плюс замчастини мені винесли 7к гривень....проводились різні роботи ,такі як : заміна : грм зчеплення вод.помпи сайлентів передніх задніх підшипників упорних відбійників пильників та амортизаторів зпереду подушок кпп втулок стаба циліндра зчеплення рідини гпр ремнів гпр та гени антифризу та масла і ше всяке... завершальною роботою було сходження яке працівник геометрії незумів зробити аргументуючи тим що на одній з рульових тяг зкручена різьба чи то грані ,короче треба нову...ціна роботи 110грн.якщо помилився виправлюсь бо пишу по памяті а кошторису під рукою немає.... і так їздив я до недавна з тим шо тянуло руль вправо і то конкретно.... пару днів тому купив наконечники лемфьордер по 140 за шт. підняв авто і взявся заіх заміну і що я побачив! регуліровочні різьби в доброму стані але з одного боку закручена в упор з другого відкручена шось на 20 витків (дофіга) руль має виворіт вліво 1.25 вправо 1.75 короче щоб відрагулити ліве колесо треба було викрутити наконечник бо ключ не влазився ...но майстер вирішив ложити х.й і наї..ти мене шо відетілі він не віноват шо різьба хірова і платити треба повну суму...мені все відкручувалось дуже легко і без зайвих зусиль... я дуже злий і розчарований із за такого відношення! п.с. шег дай контакти того що тобі робив далі буде ...
Якщо можна дам майстра в якого я роблю, перший майстер який виставив нормально мені руль, де не був до того ніхто не брався. Геометрія біля Арсена на Чорновола за шиномонтажем. Ігор 067 704 87 33
замінив сайлентблоки правого переднього ричага сайленти 2 по 60 робота 100грн. зробив розвал-сходження в солонці біля лукойлу.... задоволений... прайс тепер 100грн...
замінив сайлентблоки задніх ричагів... сб від мерса спрінтера фірми боже (переробив троха ) встали просто отлічно ! ціна 4шт.400грн. оригінал коштує 1000грн. і чекати 3 тижні купив нові болти з гайками на 65грн. замінив фільтр газу -35грн а також повітряний-45 купив безонасос (оригінал бош) 74 євро завтра злию бензу ,помию бак і поставлю його.. сьогодні взяв масло шелл 5в40 _360грн і конешно фільтр _70грн
поклеїв оригінальні полоси на двері (а от до обвісу ніяк руки не дойдуль) і поставив нещодавно куплені на нашому форумі колєса р16
Сьогодні відвідав сервіс , бо настала дупця правому ричагу ( сайленти коли міняв попереднього разу , підварили точками , бо ричаг був розвальцований ) думав до зими поїжджу а там буде видно ,а ні там та било.....застукало за місяць після заміни.... зняв ричаг з балки від сантани купив сайленти лємфьордер 2шт. за 110грн. за заміну заплатив 100грн. ( мужик жостко єб++ся 35хв. щоб вибити старі )