Продають багато різних авто без першої реєстраці. Хто в курсі, які там підводні камені з тою першою реєстрацією... по часу, по документах і ще можливо щось є...
Наскільки я знаю ( про вантажні авто доречно, типу кадді, транзіт, кенгуру і подібні, наразі так продають, бо при продажу продавець повинен заплатити 5% податку... А так , як говориться, просто "хімічать", в нашій країні то постійно і всюди..
Скажу з власного досвіду за Fiat Doblo 2005 з об"ємом 1.3 перша реєстрація обійшлася дві штуки грн. (експерти, номера, акцизний збір і інші послуги). Правда розмитнювалась на мене. Об"єм двигуна і рік випуску впливає на загальну суму першої реєстрації.
Платится подоток (правда какой точно не знаю) если продаеш вторую и болие машин за один год А чем отличается первоя от второй регистрацыи????????????? Мне переоформление вылезло 2200грн И мне кажется нету разницы,если конечно без размытненя1
Власне цкаво як впливає. На Т4 2000р 1.9ТД порахували щось 12 000 грн. На скільки я зрозумів першу реєстрацію ввели щоб не порушувати правила ВТО по податках на машини при розмитненні... тобто це є скритий другий крок розмитнення, але толком ніхто не може розяснити що і як... мають програмний калькулятор і тупо вставляють туда цифри.
Якщо авто розмитнене, то платиться 3% від оцінки в пенсійний , дорожній податок за 2 роки наперед (здається його відмінили і заклали у вартісь палива), і за папери на тех паспорт і номера( десь набігає під 800грн). Це все.
при першій реєстрації ще платиться в залешності від об'єму двигуна і року випуску машини податок. В даному випадку машина старша 8 років, тому 6,00 грн за куб.см*1900=11400
Це вже щось ближче до істини. Мені відразу сказали, що якщо авто буде старше 8 років (останній рік по місяцях!), то це суттєво вплине на розмір оплати так званого "першого обліку/реєстрації". І величина суми дійсно прораховується від об"єму двигуна шдяхом арифметичної дії "множення" на якісь гривневі коєфіцієнти. До прикладу, недавно реєстрував туристичний автобус (вік більше 8 років), об"єм 14 680см.куб. - "перша реєстрація" становила 30 000грн.!!! А минулого тижня за транспортний засіб з таким же об"ємом, але 2006р.в. (вік менше 8 років) заплатили 3000 грн. І кажуть що ніхто нічого не "мутить" - все згідно тарифікатора. :ireful: