Перша реєстрація авто

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем kym, 17 тра 2013.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    Продають багато різних авто без першої реєстраці. Хто в курсі, які там підводні камені з тою першою реєстрацією... по часу, по документах і ще можливо щось є...

2. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

VW CADDY MAXI GTD 2012 180bhp
    Наскільки я знаю ( про вантажні авто доречно, типу кадді, транзіт, кенгуру і подібні, наразі так продають, бо при продажу продавець повинен заплатити 5% податку...

А так , як говориться, просто "хімічать", в нашій країні то постійно і всюди..

• Подобається Подобається x 1
  3. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Скажу з власного досвіду за Fiat Doblo 2005 з об"ємом 1.3 перша реєстрація обійшлася дві штуки грн. (експерти, номера, акцизний збір і інші послуги). Правда розмитнювалась на мене.
    Об"єм двигуна і рік випуску впливає на загальну суму першої реєстрації.

4. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Платится подоток (правда какой точно не знаю) если продаеш вторую и болие машин за один год
    А чем отличается первоя от второй регистрацыи?????????????
    Мне переоформление вылезло 2200грн И мне кажется нету разницы,если конечно без размытненя1

Останнє редагування: 17 тра 2013
  5. andriyvitruk

andriyvitruk Active Member

VW PASSAT B6 2.0 fsi (BVZ)
    якщо не помиляюсь за першу плотиться в пенсійний 3% податку від оцінки ,а за другу тільки 1%

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Власне цкаво як впливає. На Т4 2000р 1.9ТД порахували щось 12 000 грн. На скільки я зрозумів першу реєстрацію ввели щоб не порушувати правила ВТО по податках на машини при розмитненні... тобто це є скритий другий крок розмитнення, але толком ніхто не може розяснити що і як... мають програмний калькулятор і тупо вставляють туда цифри.

7. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Якщо авто розмитнене, то платиться 3% від оцінки в пенсійний , дорожній податок за 2 роки наперед (здається його відмінили і заклали у вартісь палива), і за папери на тех паспорт і номера( десь набігає під 800грн). Це все.

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Авто оцінили 5.5 тис дол = 44 000 грн....3% =1320 грн +800 = 2120 ... звідки взяли 12 000

9. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Розводять. І порахували явно від вартості нового...

10. mathst

mathst Новачок

VW Caddy 1.9 TDI
    при першій реєстрації ще платиться в залешності від об'єму двигуна і року випуску машини податок. В даному випадку машина старша 8 років, тому 6,00 грн за куб.см*1900=11400

11. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Це вже щось ближче до істини. Мені відразу сказали, що якщо авто буде старше 8 років (останній рік по місяцях!), то це суттєво вплине на розмір оплати так званого "першого обліку/реєстрації".
    І величина суми дійсно прораховується від об"єму двигуна шдяхом арифметичної дії "множення" на якісь гривневі коєфіцієнти. :dntknw::crazy:
    До прикладу, недавно реєстрував туристичний автобус (вік більше 8 років), об"єм 14 680см.куб. - "перша реєстрація" становила 30 000грн.!!! :shout:
    А минулого тижня за транспортний засіб з таким же об"ємом, але 2006р.в. (вік менше 8 років) заплатили 3000 грн.
    І кажуть що ніхто нічого не "мутить" - все згідно тарифікатора. :ireful:

12. mathst

mathst Новачок

VW Caddy 1.9 TDI
    Все вірно, бо якщо авто до 8 років перша реєстрація буде коштувати 0.3 грн/куб. см.

13. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    А с какой даты они считают старше 8-ми младше 8-ми лет????????????????

14. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Напевно з дати(місяця і року) виробництва авто.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

15. andriyvitruk

andriyvitruk Active Member

VW PASSAT B6 2.0 fsi (BVZ)
    все правильно .

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)