Вчора на вул Некрасова перестрів і тормознув жовте Corrado. Познайомились, побалакали, запросив у клюб. Можливо у цю п"ятницю до нас завітає. Машинка гарна, також G60 , все як у мене + кондиціонер. Більше картинок дивимося у нашій фотогалереї
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд Хлопака з Львова, бо номера ніби на Франківщині видані?
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд Машина приїхала з Франківська. А хлопака зі Львова. Правда, не зовсім хлопака, поважний дядько такий
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд в принципі, наскільки я зрозумів, якшо добре проагітувати або добру ціну запропонувати, то продав би
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд Цікаво який швидше проїде 402м, чорний чи жовтий!?????????
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд А модно дивититесь, на двох Корах... Гарна мафинка... Мені щось дедалі більше вона подобається... :-D
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд Ще б було модно знайти власника червоного Корадо!!! Здається у Львові всього 4 чи 5 Кор!!!
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд та паходу червоний то той шо на сихівському мості догнав мазду!