може є якійсь фуфлові пічкі , щоб я некупив фуфло. хтось може продає пічку? або порекомендувати де нормальна ціна
Відповідь: печка, хто підкаже які кращі, я недаю дупля шо ви шукаєте радіатор, моторчик чи взагалі все з в зборі з воздуханами. Як шо радіатор то я б нерадив брати на шроті.
Відповідь: печка, хто підкаже які кращі, Згоден. Радіатор КРАЩЕ брати новий, бо ніхто і ніколи не дасть гарантію на б/в радіатор. А ось новий, якщо він потече зразу після установки чи через декілько днів обміняють на новий. Але на що хотілось зауважити, так на то, що НЕ ТРЕБА брати нове все підряд, та й ще дешеве. Якщо брати, то гарних виробників, наприклад Behr.
Відповідь: пічка, хто підкаже які кращі, Коштує той радіатор копійки, а роботи з його заміни - на цілий день. Магазин поверне тобі день твого життя або оплату цілого дня роботи майстра?
Відповідь: пічка, хто підкаже які кращі, Півроку назад міняв радіатор пічки, старий потік. Всю роботу робив сам, розібрав а там стоїть нерідний Made in France, марку непам'ятаю. Якщо будеш робити сам: рекомендую зняти повністю панель - так легше, і обережно з пластмасовими кріпленнями корпусу, щоб не обламати.
Відповідь: пічка, хто підкаже які кращі, Ігор, я не зрозумів до чого твій допис! Полюбому що купиш новий і він може потекти(є гарантія), і якщо б/в ти купиш і він потече(нема гарантії і ймовірніть течії набагато вижча) все рівно ти день будеш тратити на заміну. То краще все таки купити нову річ, ніж стару. Бо купляти б/в я не рекомендую, бо невідомо, скільки він лежить без ОР. А без тої рідини б/в радіатори дуже бистро становяться ненадійним мотлохом.
Відповідь: пічка, хто підкаже які кращі, Можу свій б.у. віддати,правда радіатор пічки забитий,тому і міняв а старий ще не викинув- жарт. Брати радіатор на шроті бред, тільки купляти новий,правда вибір тільки між польським і маде ін європа.
Відповідь: пічка, хто підкаже які кращі, маю радіатор пічки на гольф 3,на 2 такий самий по-моему.Найшов його собі,бо думав що він тече,але потім зясувалося,що текли водовідводи з люка .А радіатор так і лишився,віддам за пиво:smile: