Відповідь: Підкажіть де можна зробити дверки 2шт, Що значить підсівші? Розбиті завіси (нижня)? Хитаються? Чи мо їх просто регульнути треба?
Відповідь: Підкажіть де можна зробити дверки 2шт, точно, розбиті, якщо за ручку дьоргати верх в низ то є шат, а де це зробити можна? бо я сам незроблю., я купив штирі на замарстинівські по 4 грн шт. напевно фуфло, але задовбало їх з розгону закривати.
Відповідь: Підкажіть де можна зробити дверки 2шт, Та штирі то таке, там певно завфса також розбита, мені розсверлювали більшу дірку, і фігачили туди стальний штіф... Доречі, можна підняти дверку регульнувшиболти на завісах, ну і шпіндель за який замок чіпляється, буде нормально закриватися Правда хитатися буде далі, але доки не зробиш, то варіант Робили мені там, де робили машину, доречі казали, шоб наступного разу купував інші завіси, бо то дуже дурна і гєморна робота
Відповідь: Підкажіть де можна зробити дверки 2шт, http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=370&highlight=%EF%E5%F2%E5%EB%FC але то не для твого варіанту
Відповідь: Підкажіть де можна зробити дверки 2шт, Golf dva -подивися чи немає тріщин в районі завіси, може проблема в тому.
Відповідь: Підкажіть де можна зробити дверки 2шт, точно продав, і не робив, тай це дтп не робив що попав в мене мужик., чесно кажучи незнаю чи це у мене чи у всіх но раз на 2 тижні щось вилазило і мене це вбивало морально. но машину куплю VW