І в багажніку в районі запасного колеса паперова наклейка зі всіма данними авто а також під торпедою зі сторони водія така сама наклейка.
На всіх шильдах і наклейках номер VIN повинен бути однаковий, якщо є розбіжності то це повинно насторожити.
Ну раз так тоді задам ще таке запитання для роздумів... Наскільки взагалі важлива присутність тих наклейок??? ( про шильдік мова не йде ) !!!
Щоб роздути тему признаюсь для чого питаюсь... Цікавить чи реально купити доки на Г3 з залізом та перемутити на нерозмитнене авто???
Паперові наклейки не грають ніякої ролі тобто їх можна поздирати і ніхто нічого не скаже, я маю на увазі ДАЙ.
Сьгодні викупив ще одну таблу на Г3 з правої сторони за фарою, думаю що теж несе якусь інфу про машину. [/URL][/IMG]
Планую купити доки і переварити в нерозмитнений кузов( вірніше цілу живу машину ) Хто за? Хто проти? Причини???
Це не законно раз, знайдуть проведення зварювальних робіт в районі номера кузова заберуть машину два але такі машини є і їх не мало.
Якщо їздити в селі, то варіант хороший. А так по місту, чи за кордон, то потрібно хорошого майстра, щоб не переживати потім за машину(коли будуть забирати дайці).
Є прилад який вімірює опір панелі з номером кузова і якщо проводились роботи то той прилад покаже але їх в ДАЙців дуже мало поки що і потрапити на перевірку тим приладом шанси не великі але...
Думаю шукати майстра який переварить цілу передню планку!!! Враховуючи бюджет даної операції ризикувати варто!!!
Так ризикувати варто! На рахунок цілої передньої панелі якщо вона переварена то чудо аппарат падла всеодно визначає що було втручання.
Підкажіть будь ласка ресури на яких можна шукати інформацію про продаж документів на авто ( крім авторіа ).