Машинка стояла до півроку - позакисали залдні суппорти. Тобто по дисках видно, що вони працюють, але мені здається, що не так як колись - задок недоторможує. Прошу про підказку, чи є у Львові реаніматори? P.S. Вадіка з Личаківської не пропонувати, він колись взяв мій суппорт на ремонт, та не віддав. Я недавно його виловив, авін каже, що взагалі ніякого суппорта не було Причому так переконливо, що я мало сам в то не повірив
Відповідь: Підкисли суппорти-підкажіть де реанімувати Для початку дивишся маркування супорта (може бути гірлінг, лукас) і номер, береш 2 ремкомплекти супортів, 1л гальм. рідини АТЕ, а також я б радив і направляючі супортів взяти, і колодки задні, і їдеш на сервіс біля південного (заїзд з Щирецької), питаєш Ігора (нач. зміни), пояснюєш йому всю суть і він тобі дає майстра. Або шукаєш інший адекватний сервіс, хоча мало кому можна довірити таку роботу, можеш попробувати сам, я дам тобі купу інфи і фоток якшо треба. Зразу після переборки перевір ручнік (якшо тримає, а після відпускання лапи ручніка на супортах норм. вертаються-знач все ОК). А ше будь готовий до того, шо гальм. трубки просто так не захочуть відкрутитись.
Відповідь: Підкисли суппорти-підкажіть де реанімувати В мене Гірлінги. Де можна купити ремкомплекти і направляючі? P.S. Колодки нові. Диски теж.
Відповідь: Підкисли суппорти-підкажіть де реанімувати Автостоп, шторми Пєтю. пи.си. він тобі скаже шо не знає які в тебе точно стоять, візьмеш три види, а потім ті шо не треба привезеш назад. Або номер супорта дивись. А направляючі такі ж як на восьмьорочних передніх супортах, але бери теж в автостопі якоїсь фірми нормальної.
Відповідь: Підкисли суппорти-підкажіть де реанімувати Пєтя в позі зоною. Може хто знає якийсь альтернативний номер?
Відповідь: Підкисли суппорти-підкажіть де реанімувати Точно, він на морі...має бути на наст. тижні. Якшо тобі горить, я маю всі три варіанти ремкомплектів, собі брав і так і не перебрав супорта... Можу тобі дати свої, а коли приїде Петро купиш мені ті, які використав. Буду у Львові з понеділка.
Здоровенькі були. Маю таку-ж проблему.Вирішив робити сам. Розібрати розібрав. Був порваний пильник циліндрика. Купив рем комплект а поставити не знаю як. В комплекті є металічне кольцо а куда його поставити, а головне де воно в супорті щоб витянути? Якщо є фото прохання викласти. Дякую. Супорт передній, фірми ATE.