Основні вимоги: кузов! - без аварій (бажано взагалі не битий), не гнилий, не варений, взагалі ідеально би було, якби в рідній фарбі; рік випуску - не старше 1988; поменше пробігу:ireful:. Об*єм двигуна значення не має, дізель-бензин - також без різниці. Кількість дверей - аналогічно. Джетта тоже підійде, але краще Гольф. Коротше кажучи, розшукується жива машина в класному стані і повному стоці. Хтось може чув, що такий апарат продається по адекватній ціні, чи просто знає його власника - маячте - треба якнайшвидше Прохання всім небайдужим допомогти))). Буду дуже вдячний Якби щось - мій номер 097 435 92 89.
Підшукується Гольф 2. ТЕРМІНОВО! Основні вимоги: кузов! - без аварій (бажано взагалі не битий), не гнилий, не варений, взагалі ідеально би було, якби в рідній фарбі; рік випуску - не старше 1989; пробігу не більше 200000. Об*єм двигуна 1,6 дізель-бензин - без різниці. Кількість дверей - бажано 5 Коротше кажучи, розшукується жива машина в класному стані . Хтось може чув, що такий апарат продається по адекватній ціні, чи просто знає його власника - дзвоніть - треба якнайшвидше Прохання всім небайдужим допомогти))). Буду дуже вдячний ! Якби щось - мій номер 067 77 120 77.
Я думаю багато людей теж хотіли б таку машину... Але де їх таких взяти на всіх? Машинам по 22 роки, і щоб вона ніде ніразу навіть не подряпалась, то хіба її в гаражі весь час тримати. Якби я таку мав, менше за 5000 доларів би не продав. Згідний з Олег М. Мажна за 4000 взяти шось хороше і ше за 1000 довести до розуму. Тут тре шукати, терміново мабуть не вийде. І ще. Кузов то важливо, але і капремонт двигуна теж не останню роль відіграє.
можу запропонувати свій гольф кузов негнилий,в перед небитий, помоєму був легко в зад торцанутий без гнуття силових елементів. мотор без питань. коробка, тре поміняти 2 сальніка. короче в мене вона робоча лошадка,львів -ужгород- львів стабільо катаю, і не боюсь, від червня накатав 25 штук, ніяких проблем. деталі тут: http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=7143