Підшукується Гольф 2. ТЕРМІНОВО!

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Andie, 25 бер 2010.

1. Andie

Andie Active Member

MB W211 E240
    Основні вимоги: кузов! - без аварій (бажано взагалі не битий), не гнилий, не варений, взагалі ідеально би було, якби в рідній фарбі; рік випуску - не старше 1988; поменше пробігу:ireful:. Об*єм двигуна значення не має, дізель-бензин - також без різниці. Кількість дверей - аналогічно. Джетта тоже підійде, але краще Гольф.

Коротше кажучи, розшукується жива машина в класному стані і повному стоці. Хтось може чув, що такий апарат продається по адекватній ціні, чи просто знає його власника - маячте - треба якнайшвидше:bomb: Прохання всім небайдужим допомогти))). Буду дуже вдячний:hi:
    Якби щось - мій номер 097 435 92 89.

Останнє редагування: 25 бер 2010
  2. UzekKV

UzekKV Початківець

Fiat Doblo 1.9D
    Підшукується Гольф 2. ТЕРМІНОВО!
    Основні вимоги: кузов! - без аварій (бажано взагалі не битий), не гнилий, не варений, взагалі ідеально би було, якби в рідній фарбі; рік випуску - не старше 1989; пробігу не більше 200000. Об*єм двигуна 1,6 дізель-бензин - без різниці. Кількість дверей - бажано 5

Коротше кажучи, розшукується жива машина в класному стані . Хтось може чув, що такий апарат продається по адекватній ціні, чи просто знає його власника - дзвоніть - треба якнайшвидше Прохання всім небайдужим допомогти))). Буду дуже вдячний !
    Якби щось - мій номер 067 77 120 77.

3. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Що означає адекватна ціна?
    За живу машину в рідній фарбі ти сам як вважаєш, яка ціна є адекватною?

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Я вважаю тисяч 40 гривень машина з такими вимогами

• Подобається Подобається x 1
  5. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Я думаю багато людей теж хотіли б таку машину... Але де їх таких взяти на всіх? Машинам по 22 роки, і щоб вона ніде ніразу навіть не подряпалась, то хіба її в гаражі весь час тримати. Якби я таку мав, менше за 5000 доларів би не продав. Згідний з Олег М.
    Мажна за 4000 взяти шось хороше і ше за 1000 довести до розуму. Тут тре шукати, терміново мабуть не вийде.
    І ще. Кузов то важливо, але і капремонт двигуна теж не останню роль відіграє.

6. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    можу запропонувати свій гольф кузов негнилий,в перед небитий, помоєму був легко в зад торцанутий без гнуття силових елементів. мотор без питань. коробка, тре поміняти 2 сальніка. короче в мене вона робоча лошадка,львів -ужгород- львів стабільо катаю, і не боюсь, від червня накатав 25 штук, ніяких проблем.
    деталі тут: http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=7143

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)