Підсвітка пічки

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем nzgans, 4 січ 2014.

1. nzgans

nzgans Початківець

Volkswagen Passat b4 1.8
    Хочу зробити підсвітку пічки , за допомогою неонової нитки , тільки проблема в тому, що може хтось підскаже де у нас у Львові можна її придбати обходив весь радіо ринок нічого незнайшов

Ось так хочу зробити

http://www.youtube.com/watch?v=UEiDQROAoeQ

Останнє редагування: 4 січ 2014
    • Подобається Подобається x 1
  2. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    приблизно місяць тому зробив собі так)))) радості повні штани..)))) кльово виглядає. припаяв до дротиків які ідуть на підсвітку пічки. Навіть можна скручувати яськравість. в мене колєга возить усяку таку фігню, 2м нонової нитки приблизно 50 грн, є різні кольори. якшо тре можу тобі внього взяти та відправити новою поштою.

Р.С. типу для реклами.... друг возить усяку фігню, світлодіоди, лєнти, підсвідки.... короч усе що світиться. так якщо щось потрібно, звертайтесь.

3. NiKOlajko

NiKOlajko Active Member

VW Caddy 1.9SDI
    Я хочу. напиши які є кольори, визначусь і заказую:bye2:

4. Longerman

Longerman Початківець

VW Passat B4 2.0 (2E)
    Клубна карта:
    000103
    Я колись намагався шось таке зробити за допомогою діодів але нічого неполучилося. Вони багато місця займають.
    А це дуже цікава ідея. Я таке знайшов в Китаї http://www.ebay.com/itm/Flexible-Ne...?pt=AU_Lighting_Fans&var=&hash=item58a4365dda
    Діаметер 2.3мм. Завтра закину гроші на карточку і замовлю собі 1 метр. Про результат напишу.

5. nzgans

nzgans Початківець

Volkswagen Passat b4 1.8
    тільки потрібно, ще подумати на що краще клеїти , читав що це пістолет при жарі може повідставати , зробиш напиши як получилось , а ще краще скинь фото

6. barabashka86

barabashka86 Active Member

VW B3 ABS 1.8
    Собі зробив з світлодіодів, мінус, нерівномірне освічування але світить класно.
    Якщо купити цю стрічку, її можна різати???

7. Longerman

Longerman Початківець

VW Passat B4 2.0 (2E)
    Клубна карта:
    000103
    Так можна. Але її кінець потрібно закрити герметичним ковпачком або іншим ізолятором щоб запобігти попаданню вологи і КЗ (як не як 120 Вольт).

8. barabashka86

barabashka86 Active Member

VW B3 ABS 1.8
    а чому 120В ???
    в описі " Input voltage: DC 12V "

9. Longerman

Longerman Початківець

VW Passat B4 2.0 (2E)
    Клубна карта:
    000103
    Вхід блоку 12 Вольт але щоб неон засвітився блок видає 120 вольт при частоті 1kHz. Тобто на самій нитці 120 Вольт.

10. Longerman

Longerman Початківець

VW Passat B4 2.0 (2E)
    Клубна карта:
    000103
  11. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    А мені от цікаво, а якщо до одного блоку під'єднати декілька ниток паралельно. Теоретично мало б працювати.

12. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    я клеяв суперклеєм! нормально клеялося, не палить, можна сказати шо я заливай клеєм))) світить кльово, рівномірно! відрізати можна дезавгодно.

13. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Ось і собі придбав 2 шт такої нитки. Хотів синю і рожеву, в колір салону, але рожевої не було, взяв оранжеву, можливо згодом поміняю таки на рожеву))) Брав в "AndriyKo", за що йому спасибі, він ще й докинув 1 м самої нитки(своєї), думаю можна підпаяти і в паралель до блочка включити)

14. nzgans

nzgans Початківець

Volkswagen Passat b4 1.8
    Сьогодні AndriyKo відправив і мені неонову нитку , за що йому велике Дякую ,завтра впринципі мав би отримати , до кінця тижня зроблю та скину сюди фото . !

15. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    прошу:hi:
    доречі, ніколи не думав що таке напишу)))))))), але якщо комусь потрібні усякі там світлодіодні лампочки, перетворювачі напруги, логотипна підсвідка, еквалайзери на заднє стікло.... звертайтеся, чим зможу тим поможу!))))))

16. nzgans

nzgans Початківець

Volkswagen Passat b4 1.8
    Зробив підсвітку ось фото , фотографував з тел якість середня , в живу дуже прикольно виглядає [​IMG]

17. Роман Мотовило

Роман Мотовило Початківець

Golf
    Здоров .. хочу нитку синю.. ціна ?

18. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    І мені б метрів шість синьої... А ще цікавить перетворювач напруги з 220 на 12, так щоб дома поставити діодну підсвітку.

19. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Йдеш на любий базар і купуєш блок живлення для... телевізійної антени на 12 В і вуаля ;)

20. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Брав спец перетворювач для діодної ленти - коштувало здається 60 грн для довжини ленти до 10 м. Цей блок для антени потяне мені метрів 10 діодів?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)