Підсвітка щитка.

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Topol, 17 січ 2007.

1. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Привіт всім.
    Хочу зробити іншу підсвітку щитка і всього решту - в когось я це вже бачив з наших...:roll:

Викладіть будь-ласка атчьот тута - шо, де, куда...:grin:

2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Відповідь: Підсвітка щитка.

бачив напевно в мене
    просто треба мопиняти всі лампочки і діоди в панелі, на лампочки з іншим кольором

• Подобається Подобається x 1
  3. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

А де ти їх брав?
    Є стандартні набори?

Тяжко міняти в щитку?

4. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

Він незнає:mrgreen: бо міняв я

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Зроби собі чорну підсвітку, якраз в колір машини.
    Робити дуже просто, просто викручуєш усі лампочки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Це був злосний Кіндер.

6. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

:twisted:

7. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

в мережі я знаходив цікаві описи зміни штатної підсвітки, але не памятаю точної адреси

8. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991

я вже зробив сам собі нову підсвітку, після того як замінив панель приладів на панель з тахометром і електронними часами вирішив замінити освітлення, цей процес не злегких у мене зайняв 4 дні роботи.
    Коротко опишу процес фото не буду показувати бо їх немає а якщо навіть і були то виходять вони не якісні і нічого не видно толком: спочатку купуєш світлодіоди якого кольору хочеш, я купив сині і червоні. все починаєш з розборки самої панелі (це якщо хочеш підсвітити і приліди температури рідини і рівня палива, нам потрібно класти 3-х мілімітрові діоди по два на кожний прилад (найбільше займає часу), всі 4 діоди я зєднав послідовно і через резістор 1 кОм. Потім поклав один червоний діод 5мм на показник спідометра про кілометраж також через резистор 1 кОм, зібрав панель, провода витягнув на поверхню через попередньо зроблені отвори. Залишилось зробити підсвітку замість штатної це не важко але є одна хитрість - верхні світодіоди треба вставляти і закріплювати під кутом 90 градусів і в темряві в робофому стані шо налаштувати глубину і рівень освітленості прилідів, у кого є електронні часи то бажано покласти більше діодв (я поклав 3 бо одного не було достатньо погано видно цифри). Все підєднуєш скажем до контактів де підєднувались штатні лампи і все готово для використання.

9. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

о-Боже як складно

10. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

То розкажи брату Тополю як це робиться:grin:

11. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

+1. Поміняв на світлодіодну підсвітку і я. Дуже все просто робиться і за 2 вечори. 1 вечір покупаєш особо яркі с/діоди и перепаюєшь їх на свої цоколя ламп підсвітки. А другий вечір знімаєш и ставиш в приборку їх. Тільки світлофільтр пошукай потрібного кольору

12. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

а діодні мостики, резистори як каже народ не треба ставити? бо я в електриці повний болван + гаражу теплого не маю, не уявляю як то на стоянці кліпати....

13. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Лампи для щитка паяв дома. Діоди ставив через резистори. Поставив на всякий випадок замість трьох - чотири лампи підсвітки(ще одну сам вісвірлив в верхній частині приборки)

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Ось результат:

15. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

А оце я зробив світлодиодні задні габарити з описом невеликим як це я робив. Звиняйте, даю ссилку:
    http://www.scirocco.ru/forum/viewtopic.php?t=1547

16. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Забахав всьо без всяких діодів.
    Дуже просто підсвітив пічку - запацькав червоною фарбою лампочку яка там є.

Ефект супер. Діоди пробував - вони зразу горіли і колір не такий яскравий був. (для діодів треба резивстор ставити).

Десь сфоткаю - викладу. І колір гармонійний по всій підсвіченій місцевості а не локалізований як з діодом. :cool: :grin:

Таким самим чином підсвічу щиток. :-D

17. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

у мене все ровно пысвічується. І головне, чтого я дбився, підсвічуючи і перобляя лампочки на світлодіодні - це те, що упала нагрузка на "Гену". :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)