Ну вот я вирішив написати про свою машину!!!:mrgreen: (скажем так машина то татова але я катаюсь і зарейстрований я а не тато такшо буду писати "моя машина") і так: VW Passat 1.9 TDI 89к.в. 110коняк! 98р.в. Повний скло пакет, клімат контроль, ABS, анти занос, бортовий компютер, титани, тонована, центральний,сигналізація (пейджер), мультілок, худлок, імобілайзер, 4 аірбега, фільтер салону, ел. дзеркала, підігрів дзеркал, ніби то все!! Магнітола покащо Sony CDX-F5550EE фронт DLS + піщалки, задні стокові + Піщалки!!! передні піщалки купив нові але ніяк немаю часу поміняти, тюнінгу вмашині мало, передня ришітка обклеїв хромованими смужками, руль в комбінації синє чорне і чихо на КПП тоже шив в компоненті синє чорне (потім виложу фото) купив протитуманки але зновуж таки нема часу поставити, ще в планах підсвітка салону вже тата вмовив зробити і тут як назло ніде неможу найти ті світящі пластинки! Купив монітор + ТВ тюнер, думаю десь через тиждень два поставлю Піонер ДВД!!! і ше в планах якшо машину ближчим часом ненадумають продавати, спойлер такий маленький!!!! і наклейки на панель синього кольору!!! поки що тільки одна трошки стара фотка бо зараз машина Брудна і на ковпаках, такшо потім ше решту виложу!!!
Відповідь: Pioneer мобіль! зачётний старічёк :!: але ж ти в деталях розписав її :razz: такую карову я б не прадаваллллл. :idea:
Відповідь: Pioneer мобіль! і шо найбільше подобається то шо вона економічна!!!!! спойлер їй гарного вигляду додасть і протитуманки тоже:razz:
Відповідь: Pioneer мобіль! Єх... Класс... + по моєму стоїть адаптована підвіска.... Гарна красуня, але мене каравани більше пруть... Хоча я вже пережив продаж своєї (ну дужжжжже схожої, і рік, і двигун) - багато було суперечливих почуттів.
Відповідь: Pioneer мобіль! шо ти маєш наувазі адаптована підсвітка, а каравани то на любителя от я більше люблю седани
Відповідь: Pioneer мобіль! А вопрос. Вычитал в акустике фронт ДЛС + пищалки. Но хочешь новые ставить? А новые какие? ДЛС компонентные или коаксиалы? Если компонентные, то не меняй пищалки - оставь родные. Вряд ли лучше будут играть. Где они у тебя стоят? Если коаксиалы, то лучше все поменять на компоненты спереди - разницу почувствуешь.
Відповідь: Pioneer мобіль! 2 Pioneer Адаптована = адаптована до наших доріг - тобто ставляться трошки потужніші пружини (якщо цікавить - можу дати ссилку) = машина стає на 2-3 см вища ніж звичайно... Дана машина на мій перший погляд трошки підвищена
Відповідь: Pioneer мобіль! так воно і є тільки не пружини ми прсто спеціальні підкладки поставили:mrgreen:
Відповідь: Pioneer мобіль! піщалки стокові стоять в дверках а міняти буду тільки передні бо передня ліва згоріла, вони не компонентні якісь за 30грн. компонентні ДЛС коштують приблизно від 150у.о. я от задумався просто той знайомий шо мені ставив казав шо стокові кращі ніж ті ДЛС шо я взяв, тобто невиключно шо поміняю назад абож візьму якісь дорожчі ДЛС:mrgreen:
Відповідь: Pioneer мобіль! Не обязательно брать компоненты именно ДЛС. Да и 150 у.е. - конечно да. Но ДЛС компоненты есть и подешевле. А вобще компонентов - море. До кольору до вибору ))) Опять же - подъезжай - посмотрим, посоветуем )))
Відповідь: Pioneer мобіль! А мене пре А6 в кузові універсал, і ше Октавія не погана, Але Бора в універсалі - не гарна геть
Відповідь: Pioneer мобіль! Незнаю чи ті фото тут бажані але я почав тему і докінчу її!!! Ось фото: для збільшення клацніть на картинку