Pioneer мобіль!

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Pioneer, 18 лют 2007.

1. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055
    Ну вот я вирішив написати про свою машину!!!:mrgreen: (скажем так машина то татова але я катаюсь і зарейстрований я а не тато такшо буду писати "моя машина") і так:
    VW Passat 1.9 TDI 89к.в. 110коняк! 98р.в. Повний скло пакет, клімат контроль, ABS, анти занос, бортовий компютер, титани, тонована, центральний,сигналізація (пейджер), мультілок, худлок, імобілайзер, 4 аірбега, фільтер салону, ел. дзеркала, підігрів дзеркал, ніби то все!!
    Магнітола покащо Sony CDX-F5550EE фронт DLS + піщалки, задні стокові + Піщалки!!! передні піщалки купив нові але ніяк немаю часу поміняти, тюнінгу вмашині мало, передня ришітка обклеїв хромованими смужками, руль в комбінації синє чорне і чихо на КПП тоже шив в компоненті синє чорне (потім виложу фото) купив протитуманки але зновуж таки нема часу поставити, ще в планах підсвітка салону вже тата вмовив зробити і тут як назло ніде неможу найти ті світящі пластинки:cry:! Купив монітор + ТВ тюнер, думаю десь через тиждень два поставлю Піонер ДВД!!! і ше в планах якшо машину ближчим часом ненадумають продавати, спойлер такий маленький!!!! і наклейки на панель синього кольору!!!
    поки що тільки одна трошки стара фотка бо зараз машина Брудна і на ковпаках, такшо потім ше решту виложу!!!

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Відповідь: Pioneer мобіль!

зачётний старічёк :!:
    але ж ти в деталях розписав її :razz:
    такую карову я б не прадаваллллл. :idea:

3. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

і шо найбільше подобається то шо вона економічна!!!!! спойлер їй гарного вигляду додасть і протитуманки тоже:razz:

4. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

Вмене даже талісман в тій машині є:mrgreen:

5. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

мішечок коноплі на дзеркалі заднього виду ?:mrgreen:

6. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

Єх...
    Класс...
    + по моєму стоїть адаптована підвіска....

Гарна красуня, але мене каравани більше пруть...
    Хоча я вже пережив продаж своєї (ну дужжжжже схожої, і рік, і двигун) - багато було суперечливих почуттів.

7. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

шо ти маєш наувазі адаптована підсвітка, а каравани то на любителя от я більше люблю седани

8. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986

А вопрос. Вычитал в акустике фронт ДЛС + пищалки. Но хочешь новые ставить? А новые какие? ДЛС компонентные или коаксиалы? Если компонентные, то не меняй пищалки - оставь родные. Вряд ли лучше будут играть. Где они у тебя стоят?
    Если коаксиалы, то лучше все поменять на компоненты спереди - разницу почувствуешь.

9. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

2 Pioneer
    Адаптована = адаптована до наших доріг - тобто ставляться трошки потужніші пружини (якщо цікавить - можу дати ссилку) = машина стає на 2-3 см вища ніж звичайно...
    Дана машина на мій перший погляд трошки підвищена ;)

10. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

так воно і є тільки не пружини ми прсто спеціальні підкладки поставили:mrgreen:

11. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

піщалки стокові стоять в дверках а міняти буду тільки передні бо передня ліва згоріла, вони не компонентні якісь за 30грн. компонентні ДЛС коштують приблизно від 150у.о. я от задумався просто той знайомий шо мені ставив казав шо стокові кращі ніж ті ДЛС шо я взяв, тобто невиключно шо поміняю назад абож візьму якісь дорожчі ДЛС:mrgreen:

12. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986

Не обязательно брать компоненты именно ДЛС. Да и 150 у.е. - конечно да. Но ДЛС компоненты есть и подешевле. А вобще компонентов - море. До кольору до вибору )))
    Опять же - подъезжай - посмотрим, посоветуем )))

13. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

"седани" - Фореве!

• Подобається Подобається x 1
  14. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

15. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

А мене пре А6 в кузові універсал, і ше Октавія не погана, Але Бора в універсалі - не гарна геть

16. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

Незнаю чи ті фото тут бажані але я почав тему і докінчу її!!!
    Ось фото: для збільшення клацніть на картинку

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG][​IMG]

17. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

І ще пару фоток салону:

[​IMG][​IMG][​IMG]

18. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15

а панелька то така як в поло 2005року

19. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

????????????????????????????

• Подобається Подобається x 1
  20. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

маладцом 5 балів !

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)