Відповідь: Планую собі такі фари поставити. може краще за 150$ поставити собі ксенон ? Бо 300 у.е то конешно гроші великі .
Відповідь: Планую собі такі фари поставити. не вийде мені треба біксенон а то не 150 а 400-500уе. і крім того то ж просто ксенон, а то ангельскі очка.
Відповідь: Планую собі такі фари поставити. Яка різниця між ксеноном і біксеноном ? Шось нерозумію по іншому світять чи шо ?
Відповідь: Планую собі такі фари поставити. лампочка в мене одна на ближне і дальне має назву патрона н4 то означає що просто ксенон мені не канає а тільки бі ксенон тобіж на одну лампочку ближне і дальне. Додано через 1 хвилину
Відповідь: Планую собі такі фари поставити. А що за фірма їх виробляє? Чи є такі на 3-й гольф. Може дасиш ссилку?
Відповідь: Планую собі такі фари поставити. фари модні базару нема. Але мені здається шо в тебе якісь менші стоять, чи то я шось ганю!
Відповідь: Планую собі такі фари поставити. +1 то самі лампочки і установка так коштує фари треба окремо докупляти..
Відповідь: Планую собі такі фари поставити. темний варіант бомба, але цікавить шо за виробник, за такі гроші можна Хеллу або Вессем шукати. просто часто тюнінхові фари гарно виглядають але ніх..я не світять, особливо якшо то китай або каператив.
Відповідь: Планую собі такі фари поставити. Фары производства фирмы IN.PRO Если найти настоящие IN.PRO (производства Германия) - то бомба. Но если попадутся КИТЙСКИЕ: + внешний вид бомба - светят ху..... пучёк слишком узконапрвленный. На них можно ездить только если туд втулить ксенон
Відповідь: Планую собі такі фари поставити. а якщо в них втулити ксенон?? недумаєш шо вони дуже скоро вигорять??
Відповідь: Планую собі такі фари поставити. ні не вигорять ксенон не гріється так як лампи розжарювання.
Відповідь: Планую собі такі фари поставити. Вибач, але мені це нагадало анекдот : "-Ти хто? -Мишка. -А чому очі такі великі? -кк..какаю!"
Відповідь: Планую собі такі фари поставити. Ти ніби казав що тобі не ті що треба приїхали - ти їх втулив чи щось перезамовляв?