Без жартів. Подарую ЗАЗ 968м білого кольору. Без документів, але з номерами. Немає фар, щитка приборів та задніх вікон. Стояв 12 років в гаражі, трішки заржавів, поспускали колеса ітд. Знаю, що в гараж колись заїхав своїм ходом. Я його реставровувати не буду, для мене це надто часозатратно, та і заліза без того не бракує. Вимоги до того, кому дарую: 1. Можливість забрати ЗАЗ без моєї допомоги, 2. Бути членом фольксваген-клубу, 3. При умові реставрації їздити з клубними наклейками на кузові .
Дарованому запору в угон не заглядають Взагалі ніколи не чув про крадіжки ЗАЗів з метою подарунку, як і взагалі про крадіжки зазів Ця машина просто дісталася мені разом з гаражем. Людина, записана в ТП вже покійна. Відновленням чи пошуком документів займатися не буду, як не просіть
якщо є номер, то і документи мають бути. питання може стояти з техоглядом. якщо не проходили більш як 10 років- автоматично знімається з обліку авто. але гімор не в тому. а в тому, що тре найти спадкоємця, а потім переписати на нього. і після того переписати чи дати доручення вже покупцеві. між іншим той хто візьме і відреставрує - буде ріспектовий чувак, бо це вже сміло можна назвати ексклюзивом, раритетом і дефіцитом
Цікаво, чи знайдуться бажаючі отримати в подарунок машину. Вроді час такий, що машини на вулиці не валяються.
Гіморна,Друже, і неблагодарна справа щось дарувати. Маю печальний досвід, будуть дзвонити, питати який стан, чи була бита і мальована, треба буде спеціально їздити і показувати, потім вже домовишся, прочекаєш пів дня, а машину не заберуть.Потім будуть мучити зробити документи. Моє ІМХО віддай алканавтам, ті самі закотять і розберуть того Запора на металолом, і з радістю ті гроші пропють во славу КЛУБУ. Як за тиждень не заберуть, то маю деда-сусіда який має того Запора, може йому пригодиться на запчасті, можу притягти йому на буксирі.По пунктам 1,2 ніби підходжу, за п3 думаю не вийде, оскільки без доків не зарееструєш.
Мабуть ти таки правий, я ще не подарував, а вже за документи починають чіплятися зі всіх боків , типу я продаю і в ціну повинні входити доки, а ні то я повинен їх шукати і перейматися їх відновленням . Мабуть все залежить від світосприйняття - коли моєму знайомому доля дала ЗАЗ у подарунок, він докупив все необхідне і катався без прав (щоби не забрали з машиною, ТП теж не було) півроку - лісами, трамплінами, болотами ітд. А далі - зробив велику п'янку з шашликами для друзів з нагоди шоу похорону машини в глибоких водах, причому з обриву. А ще - дуже подібно зробив наш одноклубник CAT - тільки він залишив машину у лісі. Думаю, місцевим було велике свято, коли натрапили на таку знахідку. До речі навіть парочка фоток є...
Анігдот.... Ще й треба заморочуватися, щоб фотки викласти... Це часом не сама старіша модель запора ? Горбатий чи звичайний ? Якщо горбатий, то думаю в тебе би його навіть купили знайомі хлопці з ЗаЗ - козак клюбу.
tanja, - це не горбатий, звичайний, без воздухозаборників; Двигун 4-х циліндровий, V-подібний, 40к.с.
Чесно кажучи я зареєструвалась на форумі тільки щойно і не є членом клубу, але дві інші вимоги обіцяю виконати
могли тему зачинити... думала людині помогти Запорожець з гаражу забрати, а Ви не зрозуміли моїх альтруістичних намірів
Знайома тема - позаминулої зими друг по-приколу хапнув за 50 у.е Запор (з доками), ну тіпа ср@ку на роботу возити, і щоб зі стоянкою не паритись під хатою ставити. В той самий вечір ми втрьох вирішили його обкатати..... досвід "водіння" вухастих вже був : і "засечкі на фюзеляжі мого літака" теж ::: Для Запора це був самий запам'ятившийся зимовий вечір!!!!! Кращого дріфта з повною тапкою з підлогу він точно не мав))))))))))) Кароче на хату ми ледве на першій дотягнули.... наступного дня дРигун наказав довго жити Через тиждень стоянки під хатою якась наволоч розбила шкло і намагалась знайти скарб в бардачку... а ще через тиждень напевно та сама незадоволена пошуками наволоч тупо там н@ср@л@... ще через тиждень вухастого здали на лом за ті самі 50у.е )))) а докі так і залишились десь валятись.....
ха-ха-ха-ха-ха-ха- бу-га-га-га-га-га-га-га-га. Знайомий анекдот: -Ти навіщо Запорожця ланцюгом обмотав?? І ще й три замка повісив?? Боїшся, що вкрадуть??? - Вкрасти не вкрадуть, а наср..ти можуть.....
Зачиняючи тему, хочу сказати що ані на краплю не жалію, що подарував автомобіль ROS. Для мене це буде гарантією того, що колись покатаюся на дуже рідкісному транспортному засобі, що повинен з'явитися після реінкарнації ЗАЗа, для самого ЗАЗа це буде чудотворним перескоком в еволюції, причому на декілька сходинок відразу. Сподіваюся, незабаром побачимо це чудо. Але вже в інших темах.
Упс, я ж цю тему закривав... Ну ок, раз не закривається, то і не треба. Робиться щось покручє. Думаю, буде правильно, якщо власник та автор проекту розповість.