Сталася кумедна ситуація - заглох у Шльоми мій колишній гольф, поїхав я дивитися... Ну не заводиться ніяк - а був у мене рік - то ніколи такого не було, зима не зима - з півоберта заводився. Звонив Квасу - він шось порадив, я поліз, проводки торкаю, Шльома стартєр крутить а гольф хоть би пчихнув. Звоню ше Флаю. А той каже - "а ти секретку свою вставив?"... Тільки но він то сказав - ми з Шльомою щільніше вставили секретку і гольф аж заспівав! Тому сердечно дякую Друзяці Флаю за тверезі мислі, які хоть і непрямо, але помогли вирішити проблему! Подяка від тополя і Шльоми, бо ми там вже замерзали на тому холодному вітрі!
Відповідь: Подяка Флаю! Дякую, Флаю! Саме головне, що секретка то ж була вставлена, просто носив я ключі в кишені, і вона трохи там ... кхе-кхе ... засмітилася. Притиснули пальцем щільніше і ... пафосний гольфак прокинувся. Трішки соромно, що так сталося, але на своїх шишках отак і вчаться. Також вдячний Тополю безмежно, який приїхав на виручку. Приємно, що є такі люди на світі! Доречі, де б можна було отримати інфу, як то чудо техніки (секретка тобто) працює? Наскільки я зрозумів через неї йде весь електровузол ...
Відповідь: Подяка Флаю! кожному потрібно знати де знаходиться той електровузол і як його обійти в разі наглого відказу тої секретки щоб можна було вставити якись кавальчик дротика і доїхати до електрика.