Пограбували авто!

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Miha, 24 тра 2014.

1. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    доброго дня
    сьогодні 05,35 год
    мені на вул. Юрія Липи (р-н Чорновола) розбили бокове скло правої дверки і викрали відеореєстратор HP F200
    якщо комусь будуть пропонувати, не будьте байдужими до ситуації повідомте мене.
    з опису сусіда який збирався на пробіжку і був біля вікна у себе дома , то це був малолітній пацан, описати не зміг бо злодій був у капішоні.
    сказав малий худий.... розбив кулаком , кулак був перемотаний бинтом зазделегідь.

забрав з кронштейном, а кабель залишився в авто.

ось фото

від мене буде винагорода[​IMG]

2. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    також там живу,буду мати на увазі

3. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Шановні парафіяни, знаючи ситуацію в країні, спостерігаючи як люди залишаютсья без робіт а їсти хочеться, залишати якісб цінні речі в автомобілі та ще й на видних місцях - це вкрай не розумно... Міша, звичайно шкода і вікно і реєстратор, але вибач, - сам винуватий. Нехай ти та інші зроблять правильні висновки. Якщо ставите автомобіль під будинком, забирайте все лишнє з автомобіля, щоб нічого не привертало увагу таких малолітніх прохожих. Надіюсь реєстратор і той грабіжник знайдеться і ти йому покажеш "как тонут лайнеры в Черном море".

4. Mimino

Mimino Початківець

B5
    Mondeo3
    Клубна карта:
    000064
    В понеділок 19.05 о 05.00 На вул. Дж. Вашингтона в комлексі новобудов теж було пограбовано 2 авто , вибиті передні пасажирські вікна і вкрадені реєстратори. Авта були припарковані один біля одного. Після перегляду камер відеоспостереження, опис грабіжника похожий до вашого, худий в капішоні.
    За отанній місяць це вже 4 пограбування в нашому комплексі за ідентичною схемою.
    Особисто мені і мому сусіду пів року тому в томуж комплексі пограбували авта, йому виби заднє бічне і вкрав сумку. А мені задне скло (те що над багажником), дружина куртку залишила, її і викрав.
    А саме цікаве те, що у всіх випадках ніразу не спрацьовувала сигналізація.
    Тоді ми злодія затримали, старший мужик років 45-50, сидів. Тоді він працював не сам, з ним був хлопчина по Вашому опису. він тоді втік.
    Не залишайте ніяких речей в автомобілі, будете спокійно спати і склолишиться цілим

5. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    щоб сигналка спрацювала, потрібно ставити в салон датчик руху, оскільки грабіжники дверей не відкривають.

6. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    А датчиу удару?

7. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    ти мав на увазі датчик обєму ? а бувають датчики руху ?

8. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    ти мене дивуєш... ніколи не помічав, як десь в кабаку в туалет заходиш то світло само включається? ось це і є датчик руху

9. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Так, але цей датчик на 220 вольт,а ще вода сама включається там вже 12або 24 вольт, але знову біда, його чутливість 15 сантиметрів. А є ще такі датчики, що коли проходиш біля машини, то сигналка подає короткий звук.

Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk

10. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    мав на увазі об'єму, датчик удачу може бути налаштований на кузов, а б'ють скло(зазвичай свічкою автомобільною).

11. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Ви всі якусь херню несете!
    В мене в г4 штатна сигналізація, над боковими стійками, де плафони відкритих дверей - стоять датчики (на лівій і правій стійці відповідно). Якщо машину закрити і не рухатись - все окей, тільки-но піднімеш руку - пищить і сигналить як дурне... і до чого тут 220В?

І взагалі, та пищалка тому малолітньому крадію до одного місця.. Ти поки вниз до мишини збіжиш - крадій вже буде на радіоринку стояти..!

Останнє редагування: 24 тра 2014
  12. WANTED

WANTED Місцевий

Чувак, чиї це слова про кабак і туалет? На твою херню і відповів. Чи то ти так свого Гольф називаєш кабак, а сідаєш в нього, як в туалет?
    Не простіше зразу було так написати " так, є датчики руху, в мене а Гольфі стоять штатно "? А то заладив тут з кабаками своїми, так, ніби ніхто такого чуда не бачив, чи вдома не має, для оввітлення подвір'я.

13. WANTED

WANTED Місцевий

Тато і не всі до низу збігаються, хтось може і з вікна два заряди солі всадити в опу йому. І як не як, а це вже трохи якийсь захист.

14. WANTED

WANTED Місцевий

15. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Людині треба було пояснити на прикладі що таке датчики руху, а то він мене ще в приваті питав, як відеореєстратор записує відео і швидкість руху... facepalm
    Не встигнеш ти до вікна дойти.. От уяви, сидиш ти вдома на туалеті і їсиш борщ, тут раз - сигналізація, поки ти вийдеш звідти, боки візьмеш сольомат, поки на балкон вийдеш поки прицілишся... так всі голуби й порозлітаються.. )

16. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Повний пі ...ц. Їсти борщ в туалеті.

17. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    от шо ти пиз..иш ? я питався за швидкість руху бо такими не користувався і стало цікаво ... а ти тут вий...ешся по повні програмі який ти кльовий а всі слабоумні....

• Подобається Подобається x 2
  18. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    :crazy: ти чаво ? на багатьох авто бачив датчики обєму а датчики руху в салоні ні !!! тому і запитався . а ти в відповідь про параші толкаєш :lol:

• Подобається Подобається x 1
  19. WANTED

WANTED Місцевий

Бльооо, я чув, що на очку сидячи книжки і газети читають, планшети бавляттся, курять, но ти такой всіх перевершив, я й уявити собі не міг, що можна сра... і зразу знову напаковувати шлунок) я ще не чув такого запису в книзі Гіннеса, може тобі варто звернутись? Слава і все таке, а там і Кончіта вдруг замітить ))

• Подобається Подобається x 3
  20. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Почали писати не по темі. А зарозумілому Sebastian del Maar - у, мабуть, забагато репутації позитивної наставили, от він і показузє свій найвищий рівень IQ, сидячи в туалеті з мискою борщу.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)