доброго дня сьогодні 05,35 год мені на вул. Юрія Липи (р-н Чорновола) розбили бокове скло правої дверки і викрали відеореєстратор HP F200 якщо комусь будуть пропонувати, не будьте байдужими до ситуації повідомте мене. з опису сусіда який збирався на пробіжку і був біля вікна у себе дома , то це був малолітній пацан, описати не зміг бо злодій був у капішоні. сказав малий худий.... розбив кулаком , кулак був перемотаний бинтом зазделегідь. забрав з кронштейном, а кабель залишився в авто. ось фото від мене буде винагорода
Шановні парафіяни, знаючи ситуацію в країні, спостерігаючи як люди залишаютсья без робіт а їсти хочеться, залишати якісб цінні речі в автомобілі та ще й на видних місцях - це вкрай не розумно... Міша, звичайно шкода і вікно і реєстратор, але вибач, - сам винуватий. Нехай ти та інші зроблять правильні висновки. Якщо ставите автомобіль під будинком, забирайте все лишнє з автомобіля, щоб нічого не привертало увагу таких малолітніх прохожих. Надіюсь реєстратор і той грабіжник знайдеться і ти йому покажеш "как тонут лайнеры в Черном море".
В понеділок 19.05 о 05.00 На вул. Дж. Вашингтона в комлексі новобудов теж було пограбовано 2 авто , вибиті передні пасажирські вікна і вкрадені реєстратори. Авта були припарковані один біля одного. Після перегляду камер відеоспостереження, опис грабіжника похожий до вашого, худий в капішоні. За отанній місяць це вже 4 пограбування в нашому комплексі за ідентичною схемою. Особисто мені і мому сусіду пів року тому в томуж комплексі пограбували авта, йому виби заднє бічне і вкрав сумку. А мені задне скло (те що над багажником), дружина куртку залишила, її і викрав. А саме цікаве те, що у всіх випадках ніразу не спрацьовувала сигналізація. Тоді ми злодія затримали, старший мужик років 45-50, сидів. Тоді він працював не сам, з ним був хлопчина по Вашому опису. він тоді втік. Не залишайте ніяких речей в автомобілі, будете спокійно спати і склолишиться цілим
щоб сигналка спрацювала, потрібно ставити в салон датчик руху, оскільки грабіжники дверей не відкривають.
ти мене дивуєш... ніколи не помічав, як десь в кабаку в туалет заходиш то світло само включається? ось це і є датчик руху
Так, але цей датчик на 220 вольт,а ще вода сама включається там вже 12або 24 вольт, але знову біда, його чутливість 15 сантиметрів. А є ще такі датчики, що коли проходиш біля машини, то сигналка подає короткий звук. Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk
мав на увазі об'єму, датчик удачу може бути налаштований на кузов, а б'ють скло(зазвичай свічкою автомобільною).
Ви всі якусь херню несете! В мене в г4 штатна сигналізація, над боковими стійками, де плафони відкритих дверей - стоять датчики (на лівій і правій стійці відповідно). Якщо машину закрити і не рухатись - все окей, тільки-но піднімеш руку - пищить і сигналить як дурне... і до чого тут 220В? І взагалі, та пищалка тому малолітньому крадію до одного місця.. Ти поки вниз до мишини збіжиш - крадій вже буде на радіоринку стояти..!
Чувак, чиї це слова про кабак і туалет? На твою херню і відповів. Чи то ти так свого Гольф називаєш кабак, а сідаєш в нього, як в туалет? Не простіше зразу було так написати " так, є датчики руху, в мене а Гольфі стоять штатно "? А то заладив тут з кабаками своїми, так, ніби ніхто такого чуда не бачив, чи вдома не має, для оввітлення подвір'я. Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk
Тато і не всі до низу збігаються, хтось може і з вікна два заряди солі всадити в опу йому. І як не як, а це вже трохи якийсь захист. Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk
Людині треба було пояснити на прикладі що таке датчики руху, а то він мене ще в приваті питав, як відеореєстратор записує відео і швидкість руху... facepalm Не встигнеш ти до вікна дойти.. От уяви, сидиш ти вдома на туалеті і їсиш борщ, тут раз - сигналізація, поки ти вийдеш звідти, боки візьмеш сольомат, поки на балкон вийдеш поки прицілишся... так всі голуби й порозлітаються.. )
от шо ти пиз..иш ? я питався за швидкість руху бо такими не користувався і стало цікаво ... а ти тут вий...ешся по повні програмі який ти кльовий а всі слабоумні....
ти чаво ? на багатьох авто бачив датчики обєму а датчики руху в салоні ні !!! тому і запитався . а ти в відповідь про параші толкаєш
Бльооо, я чув, що на очку сидячи книжки і газети читають, планшети бавляттся, курять, но ти такой всіх перевершив, я й уявити собі не міг, що можна сра... і зразу знову напаковувати шлунок) я ще не чув такого запису в книзі Гіннеса, може тобі варто звернутись? Слава і все таке, а там і Кончіта вдруг замітить )) Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk
Почали писати не по темі. А зарозумілому Sebastian del Maar - у, мабуть, забагато репутації позитивної наставили, от він і показузє свій найвищий рівень IQ, сидячи в туалеті з мискою борщу.