Народ, в мене в мно одного з найкращих друзів пограбували брата. Він просив розмістити інфу тут. Може щось порадите? Отже цитую його з іншого форуму:
в будь якому випадку поміняти всі замки на машині а доказати шо це його машина думаю не є проблемою він напевно має ше якісь документи крім паспорта(свідоцтво про народження або якісь інші)
так звістно,доказати що машина його думаю буде не така вже і валики проблема,якщо в МРЕВ машина була зареєстрована на нього,якщо впевнений в стоянці то нехай стоїть,думаю тре на початок буде опходити всі інстанції взнати нарахунок документів,взяти з собою заяви що були складені в райвідділках якщо звістно не тре чекати якогось терміну,типу подзвонять за викуп ітп,якщо недзвонять то тре на початок відновлювати паспорт ну а потім вже з номерами машина,номером кузова і номером мотора тре іти в МРЕВ,на рахунок прав то показували по тєліку що не тре буде здавати ніяких екзаменів так як колись,перездача тільки тоді коли самі ГАІШНИКИ вилучили то тре буде перездавати а так то думаю що не буде проблем но і відразу взнаєш в МРЕВ на рахунок машини як з доказами но думаю тре буде мати заяву,бо як то кажуть ніби ми вже компютеризований народ але думаю тоді коли їм тре коли вони провіряють машину а не коли тобі тре,отож нехай з заявою іде до МРЕВ що дійсно вкрали,якщо буду мати час то взнаю але зараз проблема малий хворий на вітрянку мушу сидіти з ним,якщо щось то десь за два тижні за МРЕВ взнаю що тре буде робити з таким,на рахунок паспорта то нехай іде в пасаортний стіл і там також напише заяву бо там точно дають три місяці на пошуки його після заяви я ніколи з собою не беру документів лишаю їх на стоянці коли пізно вертаюся бо в мене також тоянка далековато від дому,якщо я звістно зрозумів по його словах що його стоянка далеко,я машину маю рік но просто дуже знаю цих людей зі стоянки,це на території технікуму а я в ньому вчився вот і вони мене добре знають та і я їх де аони живуть то я їм лишаю документи і усе без проблем,хоча і то ризковано но що робити коли біля того технікуму завжди хтось промишляє там мій батько колись попав ідентично усе вкрали,но трошка інакше вийшло легше було зробити хоча то було давно і за СОЮЗУ,но також усе вкрали,то завод на котрому він робив здається усе це порішали за місяць бо батько возив директора