а на рахунок більярду хто? РОСІЙСЬКОГО? і квести прикольні вроді у Львові намічаються. кому цікаво - лінку даю........... аська Олі, яка організовує у Львові. відповіді на всі питання... 94839015 і сайт http://world.en.cx/?pid=114926
О)) Більярд то інша справа)) Любас, вже давно ж збиралися))) ТІко я немаю грошей зара)) Сесія аднака...
а я часу на разі... доця на першому місці. але то питання регулюється... а може чемпіонат організуєм в рамках учасників ВВ клубу????? такий собі кращий більярдист ВВ клубу ))))))))))))))
карочє ви так багато обговорюєте шо мене починають брати сумніви.. було би більше таких людей як Драпула - сказав поїхали і всьо!!! ато будете переливати з пустого в порожнє 5 сторінок врезультаті ті хто найбільше обговорювали не прийдуть
підтримую! адміни, зробіть, пліз, щоб голосувати мона було і може навіть тему окрему? хто там писав про сітку? організуєш? на рахунок клубів - однозначно 20 чоловік грати не буде, пропонується по днях сітку розбити - і хто коли може, і хто в який день захоче... на пропорційну кількість. грають по двоє, проігравший з двох оплачує програну партію. а переможцям мона буде щось придумати, наприклад +10, чи кубок якись, я наприклад за 1 місце сам презентую від імені клубу і з дозволу адмінів карточки на нафту на 20 л. за якесь там наприклад зайняте 1 місце...
А то де таке?? Чесно кажучи незнаю... Я то і мав наувазі=) НУ можна і так пробувати)) Нема питань)) Підтримую гру до 2х перемог, Максимум 3 партії!
Невкурсі.. а ти в Більярдному центрі був??? Там російського 2 малих стола і 7 великих, 2 амереканки і 2 снукера...
я тоже ніразу не більярдист, але готовий підтримати акцію , якщо не буде великого стола із маленькими лузами і великими кулями
Та був я в тому хвальоному більярд центрі (біля ска) Ше був я на пасічній "дуплет" .на кульпарківській "касіопея" ,на сихові "абріколь" ,біля автовокзалу "динамік"