Усім вітання!) купив недавно автомобіль "гольфа 2" але вот халепа, в техпаспорті помилка((( замість гольф2 пише гольф3 ..... усе решта добре, збігається. як бути далі? переробляти техпаспорт, чи забити і їздити так??? які можуть були проблеми?
По VIN-коду дивився, яке авто пробивається? Як на мене, то однозначно їхати в МРЕВ і переоформлювати на себе, але вже з виправленням помилки, оскільки надалі при кожній перевірці документів відповідними органами (поліція, ДАІ, кордон....) буде виникати багато запитань і навіть можливий арешт автомобіля до з"ясування обставин...
так, по VIN-коду вибирає те шо потрібно, усе правильно... вчора ввечері заїзав в МРЕВ до "експерта", розказав йому ситуацію, його відповідь була.. "НУ І ШО... хоч то переробляй, хоч катайся так.... там не пише mitsubishi"
як на мене, то краще переробити щоб відповідало, тим паче, якщо є така можливість. Бо потім, чуть що, не докажеш, та й не пошлешся на експерта. А міліціянти, вони такі....
в мене ця тема зараз дуже актуальна)) знайомий каже в районі 500 грн. але "знайомий експерт співав мені більше ...."
Офіційно біля 500 но ще експерти начинають вийо і затягувати процедуру вот і виходить 600-700. По часу зазвичай приїжджав на 9-00 і в обід вже був з номерами і тех паспортом но це коли авто було знято з обліку.
@AndriyKo краще переоформити на себе поки є контакт з власником (вписаним в техпаспорт) або валідне доручення, щоб не було поті гемору, а то поліція реально буде мати підстави на основі розбіжностей притримати авто... Я загалом знаю, що через бориг - то діло коштує 2000, може хтось переоформляв недавно після тих змін МРЕВ - поділіться досвідом )
Я коли BMW переоформляв теж олені запороли техпаспорт, в графі Тип пального поставили букву В (бенз) замість D (диз), побачив через два місяці, зробив заміну техпаспорта.
Однозначно міняти з виправленнями, бо життя таке бентежне та й непередбачуване, що хто його знає на яку "копійку" потім влетиш чи на дорозі чи при продажі.