Порадьте DVD-магнітолу

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Рус, 23 бер 2011.

1. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Всім вітання! Народ, є таке прохання - потрібна порада по купівлі автомагнітоли з обов"язковою функцією DVD та МР3, розмір 1DIN . Девайс буде ставитись на туристичний автобус і "видавати" зображення на два телевізори... Наявність монітора на самій автомагнітолі не потрібна. Потрібно купити щось хороше (з обов"язковим співвідношенням ціна/якість) тому що, якщо "навернеться" в дорозі - пасажири "заклюють"!!! :bomb:

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Купив собі Hyundai H-CMD 4002 в метро - грає все з двд (тримає чітко, по Городоцькій тестав на мр3 СD) і з флешки, має TV, пульт, монітор 3" і виходи і входи відео/аудіо (але ззаду). За пів року замітив лише таке: годинник інколи сам по собі збивається на 1 год назад, і ДВД постійно курутиться навіть якщо там нема диска. Ціна питання 1250 грн.

3. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    флеш вынь и перестанет крутиться ( по крайней мере у меня так)

4. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Може і так - не пробував (в мене в кард рідері постійно флешка, бо не хочу щоб зовнішня флешка на дроті висіла ;) )

5. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Дивився я на цей апарат - ніби так нічого, але не хочу жодного екрана/монітора... водій "втикне" в фільм і ... Людина порадила такий ось магнітофончик: http://nadavi.com.ua/opin/sony/mex-dv1600u/opin-39.php
    Знаючі люди, пишіть... :yes:

• Подобається Подобається x 1
  6. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    В мене стоїть Sony MEX-DV1100...дуже задоволений ним! :)

7. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Ціна мені імпонує (в порівнянні з тим,що я навів як приклад). Які ще переваги над моделлю, яку мені порадили (не може ж вона бути просто дешевша)... :nea:

8. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986
    Sony MEX-DV1100 и MEX-DV1600U - это практически идентичные модели.
    1100 - модель 2009 года
    1600 - модель 2011 года
    Соньковские ДВД работают стабильно. У них хорошая механика и антишок. И звук и картинка тоже не на последнем месте среди одноклассников. Советую.

9. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    :drinks: Бачу по підпису, що Ви професійно займаєтесь встановленням автозвуку... Скільки у Вас коштує Соні 1600 (160)?

• Подобається Подобається x 1
  10. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    DVD-ресивер Celsior CSD-277

Технические характеристики Celsior CSD-277:
    • DVD/VCD/CD/MP3/DIVX/WMA форматы воспроизвидения
    • USB порт и SD карточный слот для воспроизвидения
    • Мультицветовой матричный ЖКИ дисплей
    • Механизированная съемная передняя панель
    • НЧ/ВЧ/баланс/фейдер регулировки
    • Цифровой звуковой процессор
    • Память воспроизвидения
    • AM/FM тюнер с RDS
    • 18 FM/12 AM запоминаемых станций
    • Часы реального времени и электронный антишок
    • Аудио/Видео входы/выходы
    • 4x45 Ватт максимальная выходная мощность
    • Пульт дистанционного управления
    В мене такий апаратик вже другий рік. В машині два монітори. Ціна/якість на високому рівні.

Останнє редагування: 24 бер 2011

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)