Всім вітання! Народ, є таке прохання - потрібна порада по купівлі автомагнітоли з обов"язковою функцією DVD та МР3, розмір 1DIN . Девайс буде ставитись на туристичний автобус і "видавати" зображення на два телевізори... Наявність монітора на самій автомагнітолі не потрібна. Потрібно купити щось хороше (з обов"язковим співвідношенням ціна/якість) тому що, якщо "навернеться" в дорозі - пасажири "заклюють"!!!
Купив собі Hyundai H-CMD 4002 в метро - грає все з двд (тримає чітко, по Городоцькій тестав на мр3 СD) і з флешки, має TV, пульт, монітор 3" і виходи і входи відео/аудіо (але ззаду). За пів року замітив лише таке: годинник інколи сам по собі збивається на 1 год назад, і ДВД постійно курутиться навіть якщо там нема диска. Ціна питання 1250 грн.
Може і так - не пробував (в мене в кард рідері постійно флешка, бо не хочу щоб зовнішня флешка на дроті висіла )
Дивився я на цей апарат - ніби так нічого, але не хочу жодного екрана/монітора... водій "втикне" в фільм і ... Людина порадила такий ось магнітофончик: http://nadavi.com.ua/opin/sony/mex-dv1600u/opin-39.php Знаючі люди, пишіть...
Ціна мені імпонує (в порівнянні з тим,що я навів як приклад). Які ще переваги над моделлю, яку мені порадили (не може ж вона бути просто дешевша)...
Sony MEX-DV1100 и MEX-DV1600U - это практически идентичные модели. 1100 - модель 2009 года 1600 - модель 2011 года Соньковские ДВД работают стабильно. У них хорошая механика и антишок. И звук и картинка тоже не на последнем месте среди одноклассников. Советую.
Бачу по підпису, що Ви професійно займаєтесь встановленням автозвуку... Скільки у Вас коштує Соні 1600 (160)?
DVD-ресивер Celsior CSD-277 Технические характеристики Celsior CSD-277: DVD/VCD/CD/MP3/DIVX/WMA форматы воспроизвидения USB порт и SD карточный слот для воспроизвидения Мультицветовой матричный ЖКИ дисплей Механизированная съемная передняя панель НЧ/ВЧ/баланс/фейдер регулировки Цифровой звуковой процессор Память воспроизвидения AM/FM тюнер с RDS 18 FM/12 AM запоминаемых станций Часы реального времени и электронный антишок Аудио/Видео входы/выходы 4x45 Ватт максимальная выходная мощность Пульт дистанционного управления В мене такий апаратик вже другий рік. В машині два монітори. Ціна/якість на високому рівні.