Сьогодні був у карбюраторщика, він сказав що свічки треба поміняти. Казав що можна електроні взяти, а потім змінив свою думку на то що це може бути марна трата грошей :?: :| Чув що NGK найкращі, але в Метро бачив дуже багато моделей, і незнаю які кращі, і які мені підійдуть. Підкажіть, будь-ласка, які то електронні, і що краще? Мотор 1.6DT.
Відповідь: Порадьте які свічки вибрати почнем з того що найкращі наскільки я знаю Bosh а ще є якісь з якимось напиленям під замовлення.. NGK мабуть самі розповсюджені свічки на нашому ринку але мені здається що вони пальоні в більшості :\
Відповідь: Порадьте які свічки вибрати Мій знайомий в журналах начитався що NGK найкращі, і ставив собі їх на моц Kawasaki. А про Bosch теж казав що багато підробки і "російського" боша. Я до того моменту теж думав що Bosch рулить.
Відповідь: Порадьте які свічки вибрати Привіт!!! свічі електроні??? про такі не чув недавно міняв і як завжди на БОШ, ти кажеш про підробки, тут ніхто і ніколи не знає підробка чи оригінал. До кожного мотора є свої свічі, тому тому треба знати і номер мотора тобто перші букви, такщо тут не так все просто, а на бош там по компі все визначають. Приблидно 1-шт. 22-25 грн.
Відповідь: Порадьте які свічки вибрати Заглянь в мануал - там написано маркування свічок які тобі треба.
Відповідь: Порадьте які свічки вибрати свічки бош рулять http://www.bosch-auto.com.ua/language1/production-overview/spark-plug/index.html а ось дилери http://www.bosch-auto.com.ua/language1/dillers/index.html я думаю що є хороші шанси придбати оригінальні запчастини
Відповідь: Порадьте які свічки вибрати Звучить переконливо! Піду завтра купувати в Метро, мабудь візьму собі Бош Супер 4. На сайті так гарно про них написано, аж віриться.
Відповідь: Порадьте які свічки вибрати Єєєє, хлопаки, які свічки на дізель? Що робив мотор 1,6 ТD в карбюраторщика?!
Відповідь: Порадьте які свічки вибрати Друже scirocco будь уважніший! Букви мотору DT, а не TD. Вот специфікація для крокодиловських моторів.
Відповідь: Порадьте які свічки вибрати Мотор 1,6 DT, де DT перші букви на моторі. Це бензиновий мотор. Додано через 3 хвилини Мануал, ти маєш на увазі, від мого авто? Там все на німецькій мові, думаю буде тяжко розібратися, але подивлюся, можливо й знайду по малюночках якихось.
Відповідь: Порадьте які свічки вибрати Сорі, справді був неуважний. Pol, ти теж Свічки накалу і карбюратор - речі непоєднювані
Відповідь: Порадьте які свічки вибрати В суботу купив собі свічки Bosch Super 4, підібрали по компі по каталозі як і говорили. Але... Тут мені знайомий сказав (доречі, то він радив мені NGK) що 4 контактні не йдуть на мій мотор, бо моя катушка не розрахована на таку потужність. Я думаю, може справді, я ж в магазині просив сам супер 4, от вони і дали то шо хотів. Хто щось може сказати на рахунок цього??? На мій 1.6 DT, 85року можна такі свічки ставити?
Відповідь: Порадьте які свічки вибрати Pol!!!??? Просвіти! До чого тут кількість контактів? Хіба є звязок між "потужністю" свічки і к-тю контактів!? Що взагалі то за термін "потужність свічки"!!!??? Іскра б'є тільки через 1 контакт, і то через той в якого найменший опір!!!
Відповідь: Порадьте які свічки вибрати Sasa дякую що просвiтив! Я так i думав що я все гуд купив. Але зараз хоч легше стало.
Відповідь: Порадьте які свічки вибрати незнаю що то таке можливо то якись ГігаОмний чи МегаОмнийопір свічки? чим більше контактів тим більша площа для Іскри при тому ж самому зазорі і тим менше площа вигорає (тобто зазор збільшується) так а коли контакт Вигорає на 0,001мкм то іскра йде через другий контакт бо в нього вже найменший опір. А ще не забувай що горить не бензин, а пари бензину які є в стиснутому виді і які є так само в циліндрі як і в свічці отже іскра проскочить між тими електродами між якими найбільш консентрована суміш. То так на хлопский розум. Додано через 1 годину 0 хвилин майстер мав на увазі свічки для електронного запалення, вони мають додатковий опір в середині.
Відповідь: Порадьте які свічки вибрати хтось шото знає про свічі Денсо(чи якось так) або порадьте які свічі краще??? цікава статейка, може комусь буде цікаво http://megaforum.dp.ua/lofiversion/index.php/t6910.html
Відповідь: Порадьте які свічки вибрати Так дійсно NGK найкращі вони і в оригіналі трошки дорожчі ніж BOSCH