Порадьте принтер

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем MARTINI, 7 лют 2007.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Треба недорогий малогабаритний принтер для не інтенсивного використання в домашніх умовах. В основному роздрук сторінок з MS Word та Excel. Колір не потрібен.

Я поняття не маю в тому, за якими критеріями робити вибір. Порадьте, хто на тому розуміється.

Ось накопав кілька варіантів до $100.

Canon PIXMA iP1200
    Принтер А4 Принтер Canon PIXMA iP1200 картридж с чёрными чернилами PG-40 приобретается дополнительно
    60 $

HP DJ D1360
    Принтер А4 Принтер HP DJ D1360 Чёрный картридж ? 21 (5 мл) Трёхцветный картридж ? 22 (5 мл) Формат: A4;скорость печати: ч/б-16 стр/мин, цв-12 стр/мин;разрешение: 1200x1200 т/д (фото-4800x1200 т/д);дуплекс: ручной;память: н/д;лотки: подачи-80 л., приёма-50 л.;форма
    75 $

HP DeskJet 3920
    Принтер А4 Общие характеристики Тип струйный Интерфейсы USB Максимальный формат печати A4 Минимальные системные требования Pentium III Ресурс Ресурс картриджа (цветная/монохромная печать), страниц 138/150 Месячная нагрузка, страниц 500 Картридж заменяется без печатающей головки, в принтер вставляются два или более картрижей
    80 $

HP DJ D2360
    Принтер А4 Принтер HP DJ D2360 Формат: A4;скорость печати: ч/б-20 стр/мин, цв-14 стр/мин;разрешение: 1200x1200 т/д (фото-4800x1200 т/д);дуплекс: ручной;память: н/д;лотки: подачи-100 л., приёма-50 л.;формат носителя: А4, А5, А6, C6, DL, 10x15 см, 13х18 см,
    84 $

EPSON STYLUS C43SX
    Принтер А4 Цветной струйный принтер для домашнего использования Технология печати Струйная пьезоэлектрическая печать Формат A4 Кол-во цветов 4 Толщина бумаги, мм 0,08 - 0,11; конверты: 0,16 - 0,52 мм
    86 $

HP DeskJet D2360
    Принтер А4 Простое и компактное устройство для цветной печати. Высокая скорость и качество печати любых материалов – от писем и сообщений электронной почты до цветной графики. Простота настройки и эксплуатации, удобные кнопки на панели управления, компактный дизайн. Великолепные цветные фотографии и чёрный текст лазерного качества, на которое можно положиться.
    93 $

Canon PIXMA iP1600
    Принтер А4 Принтер Canon PIXMA iP1600 ( Фото-принтер Canon Pixma iP1600 струйный, цветной, A4, 4800 x 1200 )()
    95 $

Є ще такі штуки як Принтер-Сканер-Копір (три в одному). Ціна досить непогана - в районі $130-150 . Виробники Epson, Canon, HP . По ціні і по габаритах виходить значно вигідніше, ніж купувати три пристрої. В той же час, я так розумію, що багатофункціональність відбивається на якості і надійності. Тож чи варто з такими девайсами звязуватись?

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Порадьте принтер

ІМХО Кенон. На нього найдешевше чорнило, в більшості випадків можна дозаправляти доливанням, а не заміною цілого картріджа, як, наприклад в НР. По якості друку/надійності/довговічності вони всі практично однакові.

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

От чайник. Я щойно тільки врубався шо то все струйники. Мені тре шукати лазерний

4. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

Брати треба тільки лазерний. В нього дешевша собівартість друку, легше заправляється, не тече, не маже :-D
    Я в принтерах дуже не знаюся але є шарючі колеги, запитаю в них.
    Можеш сам подивитись відгуки, про ті шо тобі сподобались на http://www.e-katalog.com.ua/
    ЗІ. Добре подумай, послухай перед тим як купити.

5. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

Я купив собі нови принтер, а старий стоїть без діла в ідеальному стані HP3650 якшо хочеш можу продати!:razz:

6. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986

На Canon абсолютно не жалуюсь. У самого лазерный МФП (принтер-сканер-копир) LaserBase MF3110. Расходники на лазерный принтер тоже недорогие.
    Вобщем доволен. Это мое субъективное мнение

7. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

запрвка катріджа до лазерного принтера коштує в середньому 8 баксів

8. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

А самому слабо? ;)
    Сам тонер коштує приблизно 15-20 грн.

9. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

я сам не вмію і ніколи не пробував

10. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

А маєш принтер? Шукаєш в неті як розбирається картрідж (статтю +бажано з фото), розбираєш, зсипаєш залишки старого тонеру і засипаєш новий, складаєш назад.

11. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986

Да. В этом ничего сложного нету абсолютно

12. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

треба пошукати
    Дякую!

13. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver

Напоганий лазерник Ксерокс 3121 - собі недавно такий взяв, наразі довольний. Якщо треба швидший, тоді ще щось шукай (Самсунги - аналоги з трошки меншою ціною). Зайди на сайт самсунга або ксерокса і там дивись. HP мабуть якісніші (точно не знаю), але дорожчі - це точно. А брати маєш де? Бери на Нео (якщо маєш знайомого). А взагалі вийшли лазерники кольорові вже доступні ціною (правда якість кольорового друку ше не дуже, але вдосконалюється).

14. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

Мартіні, а який бюджет?
    Чи потрібен тобі автоматичний друк на двох сторонах?

15. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    З метою чистоти форуму, скористаюсь цією темою =)

Озадачила мене подруга у виборі лазерного (КОЛЬОРОВОГО) принтеру.
    Хотіла придбати у мене Самсунг (район 200 вбитих президентів), відмовив її,
    бо знаю що в експлуатації вони гєморні.
    Знаю, що лазерні кольорові принтери це неблагодарна, дорога річ. Але сказала, що треба і що треба саме лазерний.
    Тож, увага =), запитання : котрий, лазерний кольоровий принтер, ви можете порадити ? Хтось стикався з цим питанням ? Бажано по конкретних моделях.
    Дякую

16. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Мартіні яб тобі рекомендував для дому взяти струйний кольоровий принтер з підтримкою фотодруку, тільки кенон. Поясню свою позицію якщо ти не часто його використовуєш то струйник краще бо є можливість дозаправляння розхідника(зняв, перевернув, шпріцом залив 4-6 куб краски, поставив на місце, на все про все 1 хв з перекурами) на лазерному засипка тонера займе мінімум 30хв і то якщо ти його вже розбирав. До всього ще й можливо друкувати фотки в мене кенон і350 простий як віник, і надійний як фольц. Дотого ж у лазерного картрідж працює два три роки ("розмагнічується" барабан) а новий коштує майже як принтер. Якби ти друкував багато і постійно то тільки лазерний, а для дому краще струйник кенон бо в нього не картрідж а розхідник(баночка з краскою) який коштує 15-20 можливо вже 25грн, до нього можна купити ще й СМПЧ (прилад для безперебійної подачі чорнил близько 150грн) і заправка зводиться до заміни пляшечки об"ємом 200г і то раз в три роки.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)