Народ, прошу поради. Хочу пересісти на колеса, але є тільки 6-6,5 тис. $ Що можна купити за таку суму? Що порадите?
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Гольф 2 КР. В києві продають якраз зара за 5500. А ще тищу додаш в модний цюнінг і доводки всякі.
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? я би брав гольфа.. тимбільше якшо є КР та навіть і не КРа за 5000 можна шось людське вирвати собі..
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? B3 тепер не менше 7 штук Додано через 1 хвилину а що означає оте КР?
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? гольф 2, останніх років в офігенному стані, пасат купиш за такі гроші то буде розлітатись, то треба попасти на авто, або брати у знайомих.
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? тоже непоганий варіант!!! якшо вибирати між джеттою і бочкою брав би бочку (ауді 80)
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Джетта - хороса масинка! як ніби Гольф з прицепом! багажник 500 л, ---як у "Волги"
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? а який Гольф краще брати карбюраторний, інжектор, чи моно...?
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Недавно був В3, продавав знайомий, машинка в непоганому стані правда без понтів продав за 6200 1988 рік 1,8 МІ Додано через 2 хвилини Я хоть їжджу на 07, але трохи в тому тямлю і як намене то краще моно просте і надійне, бо карб то вже дуже старе, а повний інжектор набагато дорожче в ремонті чим моно
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? бери моно там просте все.. повний нема майстрів шоб ремонтувати і настроювати бо то механічні інжектори.. карб можеш брати як економ варіант але ті карби досить складні.. в любому випадку з часом зможеш оприділяти причини поломки.. я вже в свому карбі не відкриваючи капота поломку оприділяю
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Якщо хочеш економії - бери 1.3 NZ букви мотора. То є повний інжектор. Заправив бак - і 800 кілометрів їздиш. Або десь 500 по місту. Лиш не моцний він. Хоча 150 робить. І гольфа 3 1.4 я на такому натянув. Я до карбюраторів щось скептично відношусь... ІМХО... вічно їх настроювати треба... Але я б брав КР. То є сила! А то шо механічний інжектор - тут у нас є спец по них - пан Маркелл. Дивись, вот тут продають: http://www.4ik.com.ua/forum/viewtopic.php?t=4749&highlight=
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? Однозначно. За ті гроші хороший гольф 2 чи джетта, або поганий вбитий пасат
Відповідь: Порадьте що купити за 6 кіло$ ? блін.. ну то шо він йому буде його настроювати постійно хоча пораду дасть але якшо не шарити то та порада ніц не дасть.. гарний апарат.. видно шо власник має смак а не ліпить все шо є на базарі..