Маю хронічний гастрит. Часто відчуваю дискомфорт у шлунку. А тепер ше додались тупі ниючі болі. Навіть, коли нема болі, а торкаюсь верхньої частини живота і відчуваю якийсь чи то спазм, чи то біль. Потрібен толковий гастроентеролог, який би взявся за мене: обстежив, поставив правильний діагноз, призначив лікування та дієту.
Ти думаєш, хтось візьме на себе таку відповідальність? Знайомі лікарі є, і, бувало, допомагали... Але як сказати, чи він толковий? Мені порадили ендокринолога. Сказали - професор світового класу, світило науки. Так те світило науки прописало мені якусь таку бовтанку, що я після двох доз мало копита не відкинула... Тєжко нині з толковими лікарями. Але шукай! І здоров"ячка Тобі!
Лікарня на Чупринки 48 Лікар Шатилович Владислав Леонідович або його батько подивиться твій шлунок і порекомендує лікаря, але перед тим потрібно зробити докладне УЗД органів.
Обласна лікарня заїжаєш в ворота і на перший вхід навпроти маленького скверика шукай доктор Зварич Олесь (гастроінтеролог) сидить в ординаторській, поверх не помню.
Залізнична поліклініка: Бойко Любов Василівна. Теж маю постіні проблеми з цим ділом, вона ще працює в приватному кабінеті Біокурсу. Вже років 3 не звертався а так щороку відвідував. Добре що страховка покривала.