Пошук маршруту online

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем elvic, 6 вер 2007.

1. elvic

elvic Початківець

VW Golf III 1.4 1993
    Ось надибав класний ресурс по розрахунку маршруту. Щось типу як GPS робить.
    http://www.autotransinfo.ru/Trace/Default.aspx
    Мені треба було в Одесу зганяти. Приблизно дорогу по мапі я знав. Але тут можна роздрукувати список основних чекпойнтів з детальною інформацією про відстань і час руху.

Вводиться початковий пункт та пункт призначення, далі - "расчитать" і вуаля. Можна вводити проміжкові пункти щоб уточнити маршрут.
    Може працювати і на закордонні напрямки. Наприклад Львів - Варшава гарно прорахувало, жаль не може вгадати скіки на кордоні затримають :)

Можна також користуватися http://www.bus.com.ua/
    Щоб взнати приблизний маршрут. Іноді такі села знаходить що і на карті нема :)

• Подобається Подобається x 2
  2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Пошук маршруту online

Мене до Києва послало через Кам`янку-Бузьку і Берестечко. Мабуть рекомендувало оглянути музей козацької битви. За турботу дякую, але майже 9 годин до Києва самі катайтеся. Я вчора за 4:30 доїхав.

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Мій рекорд 2001-го року на Scirocco

Додано через 5 хвилин
    Нах цей ресурс, він запропонував їхати з Сургута до Львова чуть не ч-з північний полюс :)

4. elvic

elvic Початківець

VW Golf III 1.4 1993

Може ресурс і не такий класний, але їхати в Київ з середньою швидкістю 110 і по містах і селах я не буду. Там на сервері макс швидкість зазначено 80.
    Є проміжні точки, я ввів Тернопіль, і дорогу до Києва нормальну запропонувало.
    Хто ітак знає дорогу, тому того і нетреба.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)