На днях я з колєгою вирішили заморочитись на реставрацію мого бампера. Купувати новий дорогувато а от відреставрувати старий самоє оно ). Отож може в когось є куски старого бампера від пассата Б3 в ідеалі але я думаю від інших бамперів із схожим пластиком також підійде, бо потрібно матеріал для відновлення кріплень замазування всяких тріщин і т.д Заберу самовивозом за пиво(хоча і від привозу також не відмовлюсь ) обіцяю викласти фотозвіт про зроблену роботу може комусь пригодиться.
Відповідь: Потрібен бамперний пластик Є задній бампер для пасата Б3, оригінал, не фарбований, з кріпленнями, вроді цілий, може десь якась тріщинка. За 100 грн. готовий з ним розлучитись.
Відповідь: Потрібен бамперний пластик В мене кузов універсал якшо підійде то я приїду на нього глянути готовий його забрати якшо він в тому стані шо ти написав.
Відповідь: Потрібен бамперний пластик то походу від седана, кароче віддам за 50, в мене сьогодні добрий настрій
Відповідь: Потрібен бамперний пластик Не в тему але під шумок. Розбирав салон свого сірка і тепер недорахувався купу шурупів для пластмасових деталей (в основному від торпеди і бороди, поличок). Може хтось подарує жменьку?
Відповідь: Потрібен бамперний пластик Маю вузький бампер передній покоцаний до Г2. Єслі шо - самовивоз.
Відповідь: Потрібен бамперний пластик Ну як там робота з бампером? Я якраз шукаю спєца щоб згладити глибоку смугу в бампері. Не допоможеш?
Відповідь: Потрібен бамперний пластик Робота закінчена.Звіт готується. На рахунок допомогти нівапрос але от на рахунок спєца то я думаю ти не по адресу в мене в основному була робота пповязана з відновленням\доколхожуванням зірваних коріплень. Нормальне закріплення губи і реставрація решітки над губою яка була розбита в гівно. Досвіду з глибокими царапинами не маю. Але можу поділитись тим добрячим куском пластика шо мені Марк втяв від свого бампера.
Відповідь: Потрібен бамперний пластик Чим паяв або плавив пластмасу? Можливо треба буде. Якщо щось, то я дам знати.
Відповідь: Потрібен бамперний пластик паяти або плавити пластмасу не довелось обійшлись самонарізами, болтами і клеєм (з клеєвого пістолета). Планували плавити просто вогнем тобто де треба не багато то просто запальничкою з антивітровим вогнем, а де багато то чимось масштабнішим. Але мабудь краще використовувати шпаклівку як на мене
Відповідь: Потрібен бамперний пластик В мене також подібна проблема. Поки-що прицінююсь як зробити. Може підкажишь? Основне питання з Г-подібним кріпленням. Є будівельний фен, кусник бампера знайду. Просто розплавити и притулити?
Відповідь: Потрібен бамперний пластик Я ту смугу зашпаклював шпаклівкою для пластмаси GoldCar Flex в 5 шарів, але бампер гнучкий і з двох сторін вздовж широкої смуги пішло відшарування. Довелось всю шпаклівку відковирювати. Тепер думаю де можна просто залити відповідною пластмасою.
Відповідь: Потрібен бамперний пластик Туди б я радив ставити металічну Г-подібну пластину і прикрутити її болтіками до остатків кріплення
Відповідь: Потрібен бамперний пластик а може краще залити якоюсь еластичною массою типу там силікону чи клею з клеєвого пістолета. Буде в еластично і тримати форму. Додано через 6 хвилин Згоден з Sasa де можливо (не буде видко болтів чи самонарізів на яких кріплення триматиметься) там краще замість старих кріплень зробити металічні чи з дюралі кріплення Г подібні. Там де не виходить кріплення замінити металічним я би радив доточити металічною пластиною за допомогою нитки і епоксидки, для надійності можна в самому корені кріплення зробити по бокам два надпили невеличкі, а на на пластині два вушка на задній частині так шоби в ті запили ставали це забезпечить міцність на тягнення і забезпечить додаткому міцність конструкції. Там де просто вухо зірване приклей чи впаяй металічну шайбу.
Відповідь: Потрібен бамперний пластик ОК. Просто я вже з цим бампером затягнув часу. Все підміряю та підбираю. Щось подібне и планував, але все часу бракує. Вже був вирішив не робити самому але після запиту ціни (по фото) и почувши питання "а це на яку машину?" вирішив практикувати самому. Таке враження, що як би це було на Лексус роботи було-б більше ніж на запор. Короче пластик на Г-шку виточив. Приклею мабуть єбокситкою+металеві стержні-шурупи. На вухо знайомий порадив паяльником або будівельним феном приплавити сітку від динаміка. Я купив в канцтоварах металевий стаканчик для ручок в сіточку (або можна знайти в буд магазинах саму сітку). Вигода перед сіткою з динаміків - стакан має більші отвори + розташування перерізів проходить хаотично. Важко пояснити. Хто бачив - зрозуміє. А як це ? - "Тепер думаю де можна просто залити відповідною пластмасою." Як це залити пластмасою ?
Відповідь: Потрібен бамперний пластик Думаю малося на увазі переведення пластмаси в рідкий стан і заповнити нею нерівність\полосу в бампері після засихання вірівнятим методом шліфування
Відповідь: Потрібен бамперний пластик Саме так Буду шукати по оголошеннях майстерні по ремонту бамперів. Чув що вони ремонтують таким чином: з якогось апарату йде подача гарячого повітря, ним розігрівається місце пайки і поступово підставляється смужка пластмаси такоїж якості, в результаті чого дві маси надійно з'єднуються.