Потрібен бамперний пластик

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем DEMO, 4 чер 2008.

1. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    На днях я з колєгою вирішили заморочитись на реставрацію мого бампера. Купувати новий дорогувато а от відреставрувати старий самоє оно :)).
    Отож може в когось є куски старого бампера від пассата Б3 в ідеалі але я думаю від інших бамперів із схожим пластиком також підійде, бо потрібно матеріал для відновлення кріплень замазування всяких тріщин і т.д
    Заберу самовивозом за пиво(хоча і від привозу також не відмовлюсь ;))

обіцяю викласти фотозвіт про зроблену роботу може комусь пригодиться.

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: Потрібен бамперний пластик

Є задній бампер для пасата Б3, оригінал, не фарбований, з кріпленнями, вроді цілий, може десь якась тріщинка. За 100 грн. готовий з ним розлучитись.

3. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

В мене кузов універсал якшо підійде то я приїду на нього глянути готовий його забрати якшо він в тому стані шо ти написав.

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

то походу від седана, кароче віддам за 50, в мене сьогодні добрий настрій

• Подобається Подобається x 1
  5. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422

Не в тему але під шумок. Розбирав салон свого сірка і тепер недорахувався купу шурупів для пластмасових деталей (в основному від торпеди і бороди, поличок). Може хтось подарує жменьку?

6. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

Домовились завтра заберу :haha:

7. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Маю вузький бампер передній покоцаний до Г2. Єслі шо - самовивоз.

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

там різні. уточни які саме - с мене є купка.

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Трба вийняти його з ями з водою-хай сушиться :mrgreen:

10. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Ну як там робота з бампером? Я якраз шукаю спєца щоб згладити глибоку смугу в бампері. Не допоможеш?

11. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

Робота закінчена.Звіт готується.
    На рахунок допомогти нівапрос але от на рахунок спєца то я думаю ти не по адресу :))) в мене в основному була робота пповязана з відновленням\доколхожуванням зірваних коріплень. Нормальне закріплення губи і реставрація решітки над губою яка була розбита в гівно. Досвіду з глибокими царапинами не маю. Але можу поділитись тим добрячим куском пластика шо мені Марк втяв від свого бампера.

12. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Чим паяв або плавив пластмасу?
    Можливо треба буде. Якщо щось, то я дам знати.

13. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

паяти або плавити пластмасу не довелось обійшлись самонарізами, болтами і клеєм (з клеєвого пістолета). Планували плавити просто вогнем тобто де треба не багато то просто запальничкою з антивітровим вогнем, а де багато то чимось масштабнішим. Але мабудь краще використовувати шпаклівку як на мене

14. stas

stas Початківець

VW T4 2,5TDi 2003

В мене також подібна проблема. Поки-що прицінююсь як зробити. Може підкажишь? Основне питання з Г-подібним кріпленням. Є будівельний фен, кусник бампера знайду. Просто розплавити и притулити?

15. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Я ту смугу зашпаклював шпаклівкою для пластмаси GoldCar Flex в 5 шарів, але бампер гнучкий і з двох сторін вздовж широкої смуги пішло відшарування. Довелось всю шпаклівку відковирювати. Тепер думаю де можна просто залити відповідною пластмасою.

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Туди б я радив ставити металічну Г-подібну пластину і прикрутити її болтіками до остатків кріплення

17. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

а може краще залити якоюсь еластичною массою типу там силікону чи клею з клеєвого пістолета. Буде в еластично і тримати форму.

Додано через 6 хвилин
    Згоден з Sasa де можливо (не буде видко болтів чи самонарізів на яких кріплення триматиметься) там краще замість старих кріплень зробити металічні чи з дюралі кріплення Г подібні. Там де не виходить кріплення замінити металічним я би радив доточити металічною пластиною за допомогою нитки і епоксидки, для надійності можна в самому корені кріплення зробити по бокам два надпили невеличкі, а на на пластині два вушка на задній частині так шоби в ті запили ставали це забезпечить міцність на тягнення і забезпечить додаткому міцність конструкції. Там де просто вухо зірване приклей чи впаяй металічну шайбу.

18. stas

stas Початківець

VW T4 2,5TDi 2003

ОК. Просто я вже з цим бампером затягнув часу. Все підміряю та підбираю. Щось подібне и планував, але все часу бракує. Вже був вирішив не робити самому але після запиту ціни (по фото) и почувши питання "а це на яку машину?" вирішив практикувати самому. Таке враження, що як би це було на Лексус роботи було-б більше ніж на запор.
    Короче пластик на Г-шку виточив. Приклею мабуть єбокситкою+металеві стержні-шурупи.
    На вухо знайомий порадив паяльником або будівельним феном приплавити сітку від динаміка. Я купив в канцтоварах металевий стаканчик для ручок в сіточку (або можна знайти в буд магазинах саму сітку). Вигода перед сіткою з динаміків - стакан має більші отвори + розташування перерізів проходить хаотично. Важко пояснити. Хто бачив - зрозуміє.
    А як це ? -
    "Тепер думаю де можна просто залити відповідною пластмасою."
    Як це залити пластмасою ?

19. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

Думаю малося на увазі переведення пластмаси в рідкий стан і заповнити нею нерівність\полосу в бампері після засихання вірівнятим методом шліфування :)

20. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Саме так

Буду шукати по оголошеннях майстерні по ремонту бамперів. Чув що вони ремонтують таким чином: з якогось апарату йде подача гарячого повітря, ним розігрівається місце пайки і поступово підставляється смужка пластмаси такоїж якості, в результаті чого дві маси надійно з'єднуються.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)