Не питайте навіщо, то не для мене. То мене попросив один мій знайомий з Рівного мовляв тут легше дістати. Він наголосив що йому не потрібен оригінал(коштує багато), а саме копія. Будь-ласка допоможіть розшукати таку річ або дайте контакти людей які то можуть зробити чи роблять бажано орієнтовну ціну. Був на "вернісажі" в "Штурмі, що на Персенківці в "Солдат Удачі" біля вернісажу там нема і невідомо чи будуть.
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ Біля будинку книги на Міцкевича колись був антикварний магазин, якшо він ше там, то може там є
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ Якшо там і є то скорше буде оригінальна(чи за таку видаватиметься) і відповідно буде не дешева. Я більше розраховую на якісь ательє які шиють костюми для театрів і там різних костюмованих дійств або якісь магазинчики які торгують такого роду воєнною екзотикою.
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ Ну так, по ідеї пластмасова штамповка якась мала би бути десь... Хто шукає, той знайде. Але, гадаю, в такі місця варто зайти хоча б навіть для того, аби спитати там пораду, де можна ще пошукати
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ Дивись тут: http://shop.militarist.com.ua/group/4540 Але ціни там огого!!! А от тут, у Львові фот нема, але назви с першої ссилки переклікаються зі Штурмом. Наприклад: "123231 Кепка M43 молескінові олива" у Штурмі і "Товар: AT Heer EM M43 полевая кеппи all size" У Мілітарісті. http://shop.militarist.com.ua/product/4996 Фото у Штурмі капки нема, але ціна 40 грн відносно 88 уо дуже цікава. Скоріш за все у штурмі вона "гола", без будь яких знаків. Контакти Штурму у Львові тут: http://www.sturm.com.ua/contacts Якщо будеш там, то потім скажи, що ти там побачив. Ок?
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ 100% бачив таку в магазині "Мілітарний колекціонер" на Староєврейській.До того ж там ціни нормальні - якось я купив там швейцарську друкарську машинку 20-х років за 300 грн, в неті її ціна до 500 Євро
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ я там був до того як постити тему тут. Там нічого нема на ту тематику казали продавці шо бувають там такі речі, але завозу вже давно не було(проблеми на кордоні) тому, що приїде самі не знають замовляти сенсу нема бо не можуть гарантувати ні наявності ні термінів ні ціни.
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ я особисто був у Київі у Мілітаристі. Там ці картузи зі всіма нашивками є. Але ціна нецікава. :-(
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ Угу реально не цікава ну буду пробувати ще тут знайти якшо ж не вийде то треба буде по Київських мілітарних магазинах пошуршати. Думаю шо не Мілітаристом єдиним...
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ Ще одна пропозиція. У Львові є кафе - Криївка, мабуть знаєш! ;-) Там хлопаки у ОУНівскій формі ходять. Кашкети подібні німецьким. Запитайся у них, де вони ту форму купували!
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ та мабудь дали тягла ветеранам під час демонстрації якшо серйозно теж варіант але думаю то тре організаторів питати а не хлопачків. Хоча мабудь варто. Дякую.
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ То спитай в Кіндера, він ж має безпосереднє відношення до "Криївки".
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ теж про то думав. Але я думаю шо Кіндер має відношення до власників криївки а не до самої криївки.
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ Був у Львові, так невдалося в тій Криївки пообідати. Не було місць! Хоча "на подивитися" мене з Олегом М. пустили. І коли ми туди спустилися, то місця там були!!! :-( Але ми там не залишились, бо нас жінка на поверхні чекали.
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ Розказували люди шо в таких ситуаціях треба казати шо у вас замовлено і тоді собі спокійно іти і лишатись бо як правило місця є.
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ Їм на вході: - Слава Українi! - Ага! - А москалi серед вас є? - А, что такоє "маскалі"!? от пообідати і не вдалось ;-)
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ Хлопаки, ви що, з дубів попадали? Кашкети січових стрільців з німецькими фурами плутаєте?
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ Пошиті вони з німецьких зразків. Додано через 1 хвилину Тільки ми їм на вході казали " - Слава Україні!", а не вони нам! ;-)
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ Танупрям. Колись моя жінка робила дослідження про військові форми - ніц такого не було. Якщо були якісь подібності то всього лиш через моду тих часів. Вже не кажу про шапку-петлюрівку, яка запровадила моду для кількох армій.
Відповідь: потрібна копія німецькрї фуражки часів ВВВ Вибачайте що так пізно, але кому цікаво купив я сабж а саме німецьку фуражку пошиту по зразку польової фуражки унтер офіцера зразка ВВВ за 50$. Купував тут http://kaska.in.ua/ Сервісом задоволений якістю також. Кому треба можу дати докладніші контакти