Хто може допомогти? Орест домовлявся з кимось. На Запоріжжя можно передати його з кур*єрською доставкою. Мартіні розповість подробиці, якщо потрібно. З мене пляшка вірменського кон*яку. ЗІ Контактні телефони можу передати ПП.
Відповідь: Потрібно двигун забрати з м. Городок і передати його на Запоріжжя Я думаю, краще написати, що його треба перевезти з Городка на Кульпарківську (фірма, що займається доставкою) і там залишити. Бо Запоріжжя звучить якось закруто....
Відповідь: Потрібно двигун забрати з м. Городок і передати його на Запоріжжя я б перевіз але він мені не влізе нікуда напевно
Відповідь: Потрібно двигун забрати з м. Городок і передати його на Запоріжжя У багажник - легко. Але потрібно ганчірря перед вкладанням двигуна кинути у багажник.
Відповідь: Потрібно двигун забрати з м. Городок і передати його на Запоріжжя Я не знаю, де та кур*єрська у Львові знаходиться.
Відповідь: Потрібно двигун забрати з м. Городок і передати його на Запоріжжя я би міг також забрати тільки треба точніше домовитися!
Відповідь: Потрібно двигун забрати з м. Городок і передати його на Запоріжжя 80971960160 мій номер лібо стукай в асю 439188631
Відповідь: Потрібно двигун забрати з м. Городок і передати його на Запоріжжя Народ я тут, але сьогодні я можу тільки після 19.00! Кажіть на коли вам підходить?
Відповідь: Потрібно двигун забрати з м. Городок і передати його на Запоріжжя Як цікаво.... мій мотр вже забирають:smile: А я ще не вкурсі:smile: Добре, я к і домовився з Rurikom - забирайте! Домовленісь є домовленість
Відповідь: Потрібно двигун забрати з м. Городок і передати його на Запоріжжя Це не дуже швидко. То справа може трохи почекати.
Відповідь: Потрібно двигун забрати з м. Городок і передати його на Запоріжжя Та не розказуй, що не знаєш! Я ж тобі лінк кинув і домовленність раніше вже була! ЗІ Щиро дякую за двигун. Вскрию його і подивлюсь, що з ним робити.
Відповідь: Потрібно двигун забрати з м. Городок і передати його на Запоріжжя Дуже веселі люди живуть у Львові! І у Сургуті - люди з міста Лева!
Відповідь: Потрібно двигун забрати з м. Городок і передати його на Запоріжжя Двигун при сприянні Травела та Мартіні відправлен на Запоріжжя(за що їм шана і повага!!! Якщо був ще хтось с клубу, то й їм теж). Тему можна закривати. Усім велике дякую і з мене магарич як мінімум!!! Ну і якщо щось буде потрібно зробити на Запоріжжі, велкам!
Відповідь: Потрібно двигун забрати з м. Городок і передати його на Запоріжжя Маю надію, що цей двигун повернеться до Scirocco! Та задує щосили за ним вітерець....
Відповідь: Потрібно двигун забрати з м. Городок і передати його на Запоріжжя Так і буде. Двигун стане у Сірка. Розколю його, а далі буде видно, що з ним робити. Є ще 1 голова з інжекторного Г2. Є гарний комплект поршнів з шатунами і коленвалом. Все є крім блока. Раніш отриманий блок від Мартіні виявився металобрухтом. Є голова з мотору 1,8 карбюраторна на компенсаторах. Може кому потрібна?