Потрібно підключити магнітолу і колонки!

Тема у розділі 'СТО і майстри', створена користувачем OstapGolf2, 31 бер 2014.

1. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Доброго дня!

Маю магнітолу піонер (копія я так розумію, коштує 200 грн) 4*50 і маю 2 колонки піонер також не оригінальні, хотів би встановити то діло на свого гольфика, скільки коштує підключити це все діло + хто взявся би за це?

Дякую!

2. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Як будеш в Ходорові, то допоможу в підключенні за "гідне" пиво.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

3. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    Міг би підключити. Якщо по часу вийде. Куди колонки проводити. Мафон так проводами хочеш підключати, чи є євро фішка.

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

4. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Дякую ще раз! :drinks: Як на вашу думку ця магнітола за 200 грн? чи нормально буде в користування просто для елементарного радіо і музики? чи є в когось знайомих? =)
    В мене ось така: http://aukro.ua/magnitola-pioneer-3000u-v-nalichii-garantiya-i4107028923.html

а колонки http://aukro.ua/akustika-pioneer-ts-a6941r-moshchnost-600w-a5273-i4054293858.html

5. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    Мафон грати буде. Но не так як оригінал. Но слухати можна. Чистота звуку буде не та. Но з колонками я думаю вона зіграється) в самого зараз китай. Так як соньку ремонтую.

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

6. OstapGolf2

OstapGolf2 Active Member

Golf2
    Ах ну добре тоді =)))) я спокійний тоді)) чекаю трохи з/п і буду підключати мафон і сигналку одночасно =))))
    Зараз блін мене ше витрати екають на заміну передніх стойок і сальніків на коробці + масло...=)
    ехх дорога іграшка та машина =))

7. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    такий звук буде тільки тріпати нерви ... краше поїздити без музики пів року і назбирати на щось серйозніше та отримувати задоволення від прослуховування...на мою думку краще не тратити ні сил ні грошей на неякісні речі...скупий платить двічі )

8. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Так а що збирати, я продав таку ж китай копію піонера за 150грн., а за 100-150 можна купити гідний касетник, або щось на диски, і приробити туди аукс вхід і слухати собі якісну музику з телефону, чи мп3 плеєра.

Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk

9. RCADDY

RCADDY Початківець

caddi 2005 1.9tdi
    Я теж продав касетну соньку з цифровим тюнером недавно за 90грн.ще й сам йому встановив покупець був задоволений як слон після купання:dance:

10. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    Привіт. Можу встановити мафон і колонки.
    Мій номер 067-947-26-35 Назар.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)